Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Vítězka třetí řady reality show Like House, Simona Tvardek. | foto: FTV Prima

Třetí řadu reality show Like House vyhrála Simona Tvardek díky fanouškům

Třetí řada reality show televize Prima Like House skončila. A vítěz mnohé nepřekvapil. Jak už před několika týdny tipovali lidé na sociálních sítích, vyhrála influencerka Simona Tvardek.
  10:19

Poslední řada show Like House vzbuzovala emoce. Třeba i kvůli tomu, že jednou z účastnic byla pornoherečka Silvie Dellai. Její night show, ale i chování v klasickém díle vysílaném odpoledne, vzbuzovali otázky, zda je pořad stále ještě vhodný pro teenagery, na který by měl cílit. 

Vítězka Simona Tvardek stála celou dobu tak trochu mimo kontroverzní dění. Na fanoušky zapůsobila mimo jiné i tím, jak vždy dokázala situaci ironicky okomentovat. 

A byli to právě diváci, kteří rozhodli o tom, kdo si z vily odnese půl milionu korun. Vítězství totiž zajistil bodový součet diváckých hlasů a bodů, které si influenceři po celou dobu spolubydlení vzájemně udíleli na základě plnění úkolů a chování ve vile. Tam sice vítězka Simona nahrála ze všech influencerů nejméně, ale diváci ji milují a množstvím hlasů jí zajistili suverénní vedení.

Kamarádovi zaplatí nájem

Přestože Simona ve vile neprojevovala emoce, výhra ji dohnala k slzám. Možná i proto, že šek jí předával její nejlepší kamarád, vítěz předchozí řady Like Housu, Tadeáš Kuběnka. „Tadeáš říkal, že na mě vsází, že jsem jeho dostihový kůň. Neměla jsem peníze, on mě živil. Řekl, že na mě vsází a že mu to jednou všechno vrátím, až vyhraju Like House. Větší obnos půjde Tadeášovi. Pozvu ho několikrát na jídlo, zaplatím mu alespoň jeden nájem, nevím…“ přiznala Simona. Další část padne na její nové bydlení. „Budu se stěhovat do Prahy. Do pronájmu s kamarádkami, ať neplatíme tolik. Ale budu v Praze a těším se na to. Zavřu se tam na týden a budu si malovat svoje obrázky, bude to odpočinek. Neumím si teď představit normální režim. Studuju dálkově, nebudu chodit normálně do školy. Jezdím po světě a žiju. Je to šílené trošku,“ říká mladá influencerka.

 A neskrývá radost. „Mám strašnou radost, to je jasné. Jsem ráda, že jsem nezklamala toho mého teplouše, který vyhrál dvojku. Mám nejlepší fanoušky, v bodování z vily jsem byla poslední, a divácké mě vytáhlo na první místo. Chci poděkovat divákům, jsou to lásky. Jsem autentická, a to lidi baví. Nebaví je dívat se na lidi, kteří předstírají, že jsou super, a nejsou,“ uzavírá vítězka třetí řady reality show Simona Tvardek. 

Z jejího vítězství měli radost i fanoušci na sociálních sítích. Společně se Simonou ve vile žili také Hanka Gelnarová, Sebastian Lyang, Vojta Medlen, David Nguyen, Liubov Tupiková, Lukáš Tůma, David Dvořák, Silvia Dellai a Dominika Myslivcová, která soutěž sice po pár týdnech opustila, vstupovala do ní však s vysokými ambicemi. „Bude to pro mě obrovská zkušenost. Mám ambici vyhrát, jsem soutěživá holka,“ říkala před startem projektu.