Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Influencer Adam Kajumi | foto: instagram.com/adamkajumi

Adam Kajumi vozí děti v autě po Praze. Sledující ho kritizují, podle něj jde o fanoušky

Adam Kajumi se rozhodl vzít mladé chlapce na projížďku autem. Sledující video nechápou a myslí si, že by děti k nikomu cizímu sedat neměly. Podle Kajumiho však jde o výzvu a chlapci jsou jeho fanoušci. V autě stejný den svezl také Kafuu, která podle sledujících vydávala sexuální zvuky.
  15:22

Adam Kajumi se na sociálních sítích pohybuje už dlouho a nejednou svým chováním vzbudil mnoho debat. Jeho tvorba cílí primárně na mladší publikum, což se snaží v poslední době změnit. Založil si nový účet na TikToku, kam natáčí videa o autech. I takový obsah jeho mladší fanoušky však zajímá a teď se je rozhodl vzít na vyjížďku v autě.

Kontroverzní influencer na svém TikToku zveřejnil video, ve kterém vozí své fanoušky v autě. „Nazdar hoši, co tady vyvádíte,“ ptá se Kajumi dvou nezletilých chlapců na ulici. „Zabiják,“ řekne jeden z nich, který influencera poznal. Následně je vezme do svého auta a vozí je po Praze. Chlapci si vyjížďku užívají, Kajumi zrychluje, vyhání motor do vysokých otáček a nechává si půjčené auto chválit.

@adamkajumi Díky cejcars.cz 🙏🏽 #bmwm4c ♬ original sound - Adam Kajumi 🇨🇿

Sledující videa ho však příliš nepochopili. „Rodiče je asi neučili, že si nemají sedat k cizím lidem do auta,“ myslí si jeden z nich. Většina komentujících se s ním shoduje. „Dřív se lákalo na bonbóny, teď na drahá auta,“ myslí si další.

Podle Kajumiho však o náhodné kolemjdoucí nešlo. Na svůj tiktokový účet o autech na TikToku zveřejnil video, ve kterém říká, že pokud dnes potká někoho a on mu řekne slovo „zabiják,“ což udělali chlapci v kritizovaném videu, tak ho sveze v autě. „Já ty kluky znám, často chodí na různé autové srazy i s jejich rodiči,“ popsal Kajumi pro redakci antiyoutuber.cz. Domluvený s nimi však nebyl. „Potkali jsme je tam náhodou, poznali to auto a když jsem ve videu slíbil, že je svezu, tak jsem to udělal,“ dodává.

@adamkajumi Díky cejcars.cz 🙏🏽 @Kafuu ♬ original sound - Adam Kajumi 🇨🇿

Ze stejného dne také vzniklo video s influencerkou a OnlyFans tvůrkyní Annou Hamannovou alias Kafuu. Kajumi ji vozil po Praze a ona reagovala na to, jak auto zrychluje. Ani druhé video sledující neocenili. Myslí si, že zvuky, které Hamannová ve videu vydává, mohou mít sexuální podtext. „To mi řekněte, kdo dělá takové zvuky, když zrychlí auto,“ vtipkuje jeden z komentujících.

Témata: Adam Kajumi