Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Krčmovou i Kajumiho na dovolené potrápilo zdraví | foto: Antiyoutuber.cz

Influenceři na cestách: Kajumiho potkala nevolnost, Krčmovou otrava jídlem

Čeští influenceři pravidelně v zimě každý rok utíkají z Česka do tepla. Místní chladné počasí totiž nemají příliš rádi. Adam Kajumi je s Natálií Grossovou v Dubaji. Barbora Krčmová se zas vydala na Bali. Oba v cizích krajinách ale potrápilo zdraví. Kajumi měl střevní potíže a Krčmová dokonce otravu jídlem.
  12:00

Jak je již známé, v exotických krajinách se mnoho turistů potýká se zdravotními problémy. Výjimkou nejsou ani čeští influenceři.

Influencer Adam Kajumi se chvíli po Vánocích vydal se svojí kamarádkou, možná i přítelkyní, zpěvačkou Natálií Grossovou, a její sestrou na výlet do Dubaje. Štěstí jim však příliš nepřálo a Kajumiho zradilo zdraví. Několik dní mu bylo zle a strávil mnoho času na záchodě.

„Lidi, potřeboval bych od vás trochu poradit. Jelikož jsem měl dnes hroznou žízeň, tak jsem se napil vody z kohoutku a mám totální sra*ku. Nevíte, jestli se tady dá koupit něco bez předpisu, co by fungovalo?“ ptal se Kajumi na Instagramu svých fanoušků. Následující dny už ale přidával stories z nákupů a různých večeří, takže vypadá být v pořádku.

Zdraví na cestách potrápilo i moderátorku Evropy 2 a podcastu Opravdové zločiny Barboru Krčmovou. Ta se vydala na Bali. Z vysněné dovolené se pro ni pobyt však stal noční můrou. Z tamního jídla totiž dostala silnou otravu a skončila v nemocnici.

„Tento týden byl nakonec jeden z nejhorších a takovou dovolenou jsem si opravdu nepředstavovala. Tak šílenou a silnou otravu jídlem, co jsem měla, bych nepřála ani tomu největšímu nepříteli,“ svěřila se ve stories na svém Instagramu.

Dodala také, že ji velmi pozitivně překvapil zdravotní systém v Indonésii. Personál v nemocnici se k ní prý choval velmi mile a cítila se příjemně. Moderátorka podotkla i to, že se již zotavuje a její dovolená může pořádně začít. Návštěvníkům ostrova radí, ať se vyhýbají levnému jídlu, jelikož na Bali řádí mnoho infekcí.

Témata: Adam Kajumi