Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

TikToker a influencer Adam Kajumi. | foto:  Expres.cz, Expres.cz

Adam Kajumi odsuzuje Ladušky žebrání. Je to mediálně mrtvý lhář, oponoval Jíra

Adam Kajumi se v podcastu u Kid Ajvna rozpovídal o svých začátcích, životě a cringe obsahu. Nezapomněl okomentovat nový song Kafu či Ladušky žebrání na streamech. Přišla řeč i na jeho spory s Mínou. Za jeho slova v podcastu ho kritizuje spolupromotér Clash of the Stars Jakub Jíra.
  9:58

Do nejnovějšího dílu podcastu A-Cast & Kid Ajvn si tentokrát moderátor pozval influencera Adama Kajumiho. Ten svými slovy pobouřil spolupromotéra Clash of the Stars Jakuba Jíru. Kajumiho označil za mediálně mrtvého lháře.

Kajumi se na TikToku pyšní více než milionem odběratel. Považuje se za českého CEO platformy a živí se tím, že je influencer. Streamuje více než šest let a podle svých slov se za tu dobu velmi profesně vyvinul. Nechal se slyšet, že točí cringe, jelikož to je tvorba, kterou i on sám konzumuje. Navíc to podle něj je něco, co láká fanoušky a vydělává peníze.

„Nevím, kde na to lidé chodí, ale často slýchám, že TikTok si bere osmdesát procent z našich výdělků. To však není pravda, bere si dvacet. K tomu ale musíme platit DPH a provize Googlu nebo Applu. Přesto mi připadá, že si platforma bere docela málo,“ svěřil se influencer. Odmítl však říct, kolik si z platformy měsíčně vydělá peněz.

Kajumi se svěřil, že streamování nebere jako práci. Bere to jako něco, co dělá za peníze a ne pro peníze. Je prý rád, když mu lidé posílají finanční podporu, přesto ale odsuzuje chování Ladušky a jejího žebrání na streamech.

„Připadá mi to úplně de*ilní a nic takového bych nikdy neudělal,“ okomentoval tiktoker. Přesto podle něj donaty děti posílat nemohou.

Řeč přišla i na bizární video, kdy Kajumi před několika lety přál Míně s pomocí velkého plyšového medvěda.

„Do éry Mína už se z osobních důvodů nechci nikdy vracet. Chtěl jsem jí udělat radost a ukázat lidem, že umím být hodný,“ řekl. Také sdělil, že ho několikrát mrzelo, jak se Mína zachovala. Na to reagoval a svém Instagramu i Jakub Jíra. Slovům Kajumiho se vysmívá a tvrdí, že by informace o Míny a Kajumiho sporech ráda uvedla na pravou míru Míny matka. Dodává také, že Kajumi je podle něj mediálně mrtvý lhář.

@adamkajumi Chytlavý jak blázen 😆 #hafo ♬ original sound - Adam Kajumi 🇨🇿

Kromě Míny influencer mluvil i o své kamarádce Kafu a jejím novém kontroverzním songu.

„To je něco, co já sám vyhledávám. Je to obsah, co mám rád a přijde mi to vtipné, i proto jsem se ji rozhodl podpořit i na svých sítích. Za mě je Anička prostě hezká mladá holka, které se daří,“ nechal se slyšet. K tomu, zda mu připadá v pořádku, že Kafu svůj sexuální obsah cílí na malé děti, se Kajumi odmítl vyjádřit.