Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Kajumi a Krampol chystají společnou sérii videí | foto: Antiyoutuber.cz

Kamarádi Kajumi a Krampol. Snaží se vychovávat děti, ty to nechápou

Adam Kajumi o víkendu přidal na TikTok video, ve kterém se objevil herec Jiří Krampol. Měli společně v plánu vést mladé ke slušnému chování, reakce fanoušků jsou však negativní. Celé video a nevšední spolupráce jim nedává smysl. Podle Kajumiho manažerky si dvojice rozumí po lidské stránce a plánuje další společná videa.
  12:58

Adam Kajumi se na sociálních sítích pohybuje už mnoho let. Svou tvorbou cílí primárně na mladší publikum a aktivní je především na TikToku. Spolupracuje především s dalšími tiktokery, teď fanoušky ve videu překvapil s hercem Jiřím Krampolem. Ač je video myšleno prý s nadsázkou, reakce jsou většinou negativní.

„Pane, nechtěl byste mě náhodou pustit sednout,“ ptá se Kajumi známého herce, který zrovna sedí v tramvaji. „To teda náhodou nechtěl,“ odpovídá rozhořčeně čtyřiaosmdesátiletý Krampol. Po krátké výměně názorů Kajumi odchází. „To je dneska generace, to jsem za čtrnáct let svého života nezažil. Respekt jim chybí, těmhle lidem,“ dodává influencer na konci videa.

Video je prý myšlené jako vtip, což potvrzuje i popis videa, že se jedná o smyšlenou situaci. Na obrácených rolích ve společnosti ilustruje, jak nevhodné chování některých může být. Video je také doplněno označením #nebuďadam, které je možné chápat, že se influencer snaží naopak dospívající naučit slušnému chování ke starším.

Ač některé video pobavilo, jiní jsou jeho obsahem spíše pobouření a je podle nich přinejmenším trapné. „Video jako z roku 2016, fakt vtip roku Adame,“ píše jeden z komentujících. „To je fakt trapný. Vůbec nechápu, o co se snažíš. Začni se chovat na to, kolik ti je let,“ myslí si další.

Zároveň se mnoho z nich shoduje na tom, že nerozumí spojení Krampola a Kajumiho. Nevšední spolupráci popsala redakci antiyoutuber.cz Kajumiho manažerka Veronika Tázlerová. „Jiří a Adam se znají už déle a jednoduše si sedli lidsky. Proto je napadlo společně vytvořit něco kreativního,“ popisuje na první pohled nezvyklé spojení. „Mají v plánu celou sérii v podstatě podobných videí, víc zatím ale prozrazovat nemůžu,“ dodává.

Krampol se vedle Kajumiho neobjevil poprvé. Na začátku prosince byl jedním z hostů na křtu jeho nového videoklipu k singlu Sněhové vločky, který nazpívali společně s herečkou Natálií Grossovou. Na akci v pražském baru Famouse Lounge kromě Krampola a blízkých rodinných přátel obou interpretů nechyběl také Osmany Laffita a Raego.

Témata: Adam Kajumi