Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Chodí skutečně Adam Kajumi s Natálií Grossovou? | foto: Instagram Adama Kajumiho

Máme tady pravou lásku Adama Kajumiho a Natálie Grossové, nebo spolu chodí kvůli číslům?

  12:15,  aktualizováno  30. července 20:14

S kým Adam Kajumi chodí a nechodí zajímá jeho fanoušky dlouhodobě. Dřív se spekulovalo o jeho vztah se zpěvačkou a TikTokerkou Mínou, spojován byl i s Laduškou, se kterou byl v LikeHousu. Naposled jeho fanoušci doufali, že se dá dohromady s TikTokerkou a OnlyFans modelkou Annou Hamannovou alias Kafuu.

O jejich vztahu fanoušci spekulovali tak moc, že Kajumi natočil na TikTok video „Vysvětlení, proč nejsem s Kafuu“. Moc odpovědí v něm ale nedal.

„Já bych chtěl hodnou, milou, s kterou je sranda. Ale hlavně, ať umí udělat svíčkovou se šesti. A to ty neumíš,“ směje se Kajumi. A to je vše. Fanoušci v komentářích ale mají jasno. „Kámo, vem si ji, nebo děláš chybu,“píše jeden fanoušek.

„Stejně spolu jste, nevím, co děláte,“ přidává další.

Máš new girlfriend?

Jenže ve skutečnosti je Kajumi dost možná s někým jiným. Na Kajumiho TikToku se začala objevovat videa se zpěvačkou Natálií Grossovou. To hned vyvolalo otázky.

„Máš new girlfriend?“ ptá se někdo. „Ta je mnohem lepší, než Kafuu,“ dodává další.

Zda spolu dvojice doopravdy chodí nebo ne, jasné není. 

„Rozumíme si a přes léto se dost vídáme. Zatím bych se k tomu ale nějak více nevyjadřoval,“ svěřil Expresu Kajumi.

Je ale jasné, že přítomnost Grossové mu na sociálních sítích prospívá. Videa s ní mají v posledním týdnu mnohem víc shlédnutí než ta, kde je sám. Ta mají, s výjimkou jediného, pár desítek tisíc přehrání. Ta, kde mu dělá Natálie společnost, už mají i přes dvě stovky shlédnutí. 

@adamkajumi Nelíbilo se ji to @NATALIE  #extreme ♬ Kde si vcera bol - Šimon Hanko

Příjemně vysoká čísla na sociálních sítích za doprovodu slečen si ale Kajumi, kterého na TikToku sleduje víc než milion lidí, určitě uvědomuje. S Kafuu měl ale čísla přeci jen o něco vyšší. Že by mohl být románek opravdový nasvědčují i fotografie Expresu, na kterých se Kajumi s Grossovou prochází v Grébovce a vypadají, že si společný čas užívají.

Obvinění Kluka s kamením

Nedávno přitom Kajumi musel čelit obvinění Kluka s kamením, vlastním jménem Ondřeja Untermüllera, který tvrdil, že je populární influencer gay.

Dokonce Adam Kajumi je teplej,“ povídal na Instagramu Kluk s kamením. Dodal, že Kajumi orientaci nepřiznává a jako zástěrku si podle Kluka s kamením bere slečny, které se v jeho společnosti a ve videích objevují. Nevím, proč to ty lidi nepřiznaj,“ dodává Kluk s kamením.

To by sice dávalo smysl v souvislosti s tím, kolik slečen je na Kajumiho videích objevuje, jenže je nutné si přiznat, že Kluka s kamením nejde brát vážně. Na sociální sítě opakovaně vypouští drsná prohlášení o ostatních influencerech, která vždy poměrně rychle smaže.

Fotogalerie