Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Kluk s kamením ukázal nového přítele. | foto: Instagram

Kluk s kamením zase řádí. Vymyslel si nový vztah a vystřelil si z Adama Kajumiho

Kluk s kamením zase lže. Tentokrát údajně však cíleně. V poslední době se začaly objevovat informace o jeho údajném vztahu s tiktokerem Markem. Ten se ukázal jako smyšlený. Na situaci Kluk s kamením reaguje v novém videu, kde rozebírá i starší nepříjemnosti. Údajně si vystřelil i z Adama Kajumiho.
  8:00

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením svým chováním vzbudil mnoho debat. V poslední době na sebe upozornil především novým vztahem s tiktokerem Markem. Po tom, co jeho údajný partner veřejně vztah popřel, Untermüller sám v novém videu přiznal, že lhal. A ne jen o vztahu, ale podle něj si vystřelil například i z Adama Kajumiho.

Před několika dny přidal na svůj instagramový profil Untermüller příspěvek, kde se drží za ruku s influencerem Markem a v popisku uvádí, že je zvědavý, jakým směrem se jejich vztah bude vyvíjet. Marek se ale brzy ohradil. Podle něj je vztah pouze smyšlený a podobné příspěvky mu nejsou příjemné.

Untermüller se rozhodl také vyjádřit. „Je to pravda? Ne. Já jsem zase lhal, tentokrát ale záměrně,“ komentuje údajný vztah v novém videu. „Totiž on ani Mára neví, že jsem ho trošku využil,“ pokračuje.

Po několika větách se ale od tématu vzdálí a komentuje jiné nepříjemnosti, kterým v minulosti čelil. Vyjadřuje se například k tomu, že podle youtubera Fiziho měl v minulosti prodávat telefonní čísla jiných influencerů, což přiznal. Podle něj šlo ale původně jen o legraci.

@maraafk Ondra lže! #fyp #foryou #foryoupage #czech #drama #foryoupage❤️❤️ #czechboy ♬ původní zvuk - 🦇MaraAFK🦇

Na údajné prodávání kontaktů reagoval dříve také Adam Kajumi. Podle Untermüllera ale jen proto, aby získal více sledujících a na celé kauze se takzvaně přiživil, čemuž věnuje velkou část svého nového videa. Zároveň Untermüller údajně v minulosti prodával i jeho číslo, za což na něj Kajumi měl podat trestní oznámení. To podle Untermüllera pravda není a ve videu ho k tomu vyzývá. Nakonec opět Kajumiho označí za homosexuála.

Celé poselství videa je takové, že média podle něj mohou pokřivit pohled na realitu a jeho sledující by si měli ověřovat fakta. Oni ale celé video vlastně nechápou. Mnoho z nich si myslí, že video nedává smysl a dané situace spolu nesouvisí. Podle nich si Untermüller zase vymýšlí jen proto, aby byl zajímavý a snaží se i po dlouhé době očistit své jméno.