Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Na párty Primy přišla i Natálie Grossová, kterou doprovodil influencer Adam Kajumi. | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Kajumi na party s novou přtelkyní? Přišla i Laduška a Shopaholic Nicol

Na tradiční párty televize Prima se kromě tváří známých z televizních obrazovek objevila i řada influencerů. Nechyběli třeba ani Adam Kajumi a Natálie Grossová, o kterých se momentálně spekuluje, že spolu chodí. Dorazila i Shopaholic Nicol.
  12:00

S televizí Prima je Adam Kajumi spojený poměrně dost - účastnil se první řady reality show Like House a údajně měl stát i za celým konceptem show. 

Možná i proto ho teď Prima pozvala na pravidelnou letní párty, která se tentokrát konala na Hostivařské přehradě. A Kajumi nedorazil sám, přišla s ním i Natálie Grossová. O dvojici se momentálně přitom spekuluje, zda spolu chodí. Část Kajumiho fanoušků by je spolu viděla ráda, druhá část však preferuje Kafuu, jeho kamarádku z TikTokových videí, a doufá, že je Kajumi s Grossovou jenom kvůli sociálním sítím. 

Na party Primy přišla i Natálie Grossová, kterou doprovodil influencer Adam Kajumi.

Na party dorazila i Shopaholic Nicol a Milan Peroutka, dvojice, která v minulosti moderovala Snídani s Novou na konkurenční televizi. Dvojice se k sobě na party poměrně měla. Nejdřív spolu tančili, nakonec si dali cigaretu na lavičce opodál. 

Na akci se objevilo i kontroverzní sesterské duo Silvia a Eveline Dellai, pornoherečky a influencerky. Silvia má k Primě taky vztah, byla jednou z účastnic třetí řady Like Housu. Party si se sestrou očividně užívaly, tančily jak v přítomnosti mužů, tak hlavně samy se sebou. 

Silvia Dellai a Eveline Dellai to pořádně rozjely na primácké párty.

Témata: Adam Kajumi, Laduška