Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Adam Kajumi a ségry Grossovy v Dubaji | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Adam Kajumi si znovu užívá v Dubaji. Nyní s sebou vzal sestry Grossovy

Adam Kajumi se zřejmě zamiloval do Dubaje. Jezdí tam totiž poměrně často. Nejezdí tam však sám. Vždy s ním jede po boku krásná dívka. Pokaždé je to však někdo jiný. Do světa luxusu a bohatství se s ním vydala už Mína, Natálie Grossová, Laduška i Kafuu.
  13:05

Český tiktoker Adam Kajumi si života užívá naplno. Nakupuje v drahých obchodech, prohání se v nablýskaných autech a jezdí na luxusní dovolené. Mezi jeho zřejmě nejoblíbenější destinace patří Dubaj. Do světa šejků se podíval mnohokrát a pokaždé měl při tom po boku krásnou influencerku.

Do Dubaje se podívala již nejedna celebrita. Luxusní zemi navštívil už například Karlos Vémola se svojí ženou, Rytmus, či Leoš Mareš s rodinou. Celebrity na této zemi zřejmě lákají krásné pláže v čistém, moderním a luxusním městě. Kdo by si přeci své bohatství a slávu nechtěl užít naplno.

Karlos Vémola a Lela si užívají dovolenou v Dubaji.

Jako každoročně se do Dubaje utíká před zimou schovat i jeden z nejznámějších tiktokerů Adam Kajumi. Jak sám kdysi řekl, rád do této země jezdí také kvůli tomu, že jeho kořeny sahají až do Afghánistánu. Mezi hlavní důvody však jistě spadaly luxusní párty, krásné hotely a bílé pláže.

Sám by si dovolenou však zřejmě neužil a tak s ním vždy jede nějaká kamarádka. Na dovolené tam byl už například se svou bývalou přítelkyní Klárou Kupkovou. Nejvíce však zřejmě vzbudila pozornost kauza Mína vs Laduška. S kamarádkou Mínou si v Dubaji vyfotil mnoho pěkných fotek a vzal jí na krásná místa. O pár let později se tam vydal zas, navštívil stejná místa a vyfotil stejné společné fotky. Teď už však s někým jiným. Na chlup podobné fotky si totiž vyfotil s Laduškou.

„Na stejným místě, o rok později a ještě má na sobě čepici, kterou jsem mu dala já,“ vyjádřila se k tomu influencerka Mína v podcastu A-cast.

Takhle paří zlatá mládež! Influenceři Adam Kajumi a Lada Horová vyrazili do Dubaje.

Na Ladušku však zřejmě zapomněl a nyní svou pozornost soustředí na herečku a zpěvačku Natálii Grossovou, se kterou i nedávno vydal společný vánoční song. S tou si už podruhé užívá v Dubaji. Minule se tam prý se sestrami Grossovými setkal náhodou. Nyní si toto trio společně znovu užívá luxusní dovolenou.

Témata: Adam Kajumi, Laduška