Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

O vztahu Kajumiho a Grossové se spekuluje dlouhodobě. | foto: Reach Out

Kajumi a Grossová pokřtili společný klip. Přihlížely tomu o generace starší celebrity

Adam Kajumi a Natálie Grossová spolu vydali společný vánoční singl. Rozhodli se ho pokřtít v úterý večer v pražském baru Famous Lounge, který majitelé otevřeli zatím pouze pro potřeby křtu. Mezi hosty se objevili mimo blízké interpretů Raego, Osmany Laffita a Jiří Krampol. Další influenceři chyběli.
  14:20

Dvojice influencera Adama Kajumiho a herečky Natálie Grossové patří k nejprobíranějším na internetu a jejich vztah zajímá nejednoho fanouška. Na začátku prosince spolu nahráli vánoční píseň Sněhové vločky a natočili k ní i videoklip. Rozhodli se ho pokřtít v pražském baru dva dny po jeho vydání.

V pražském podniku Famous Lounge, který se zatím otevřel pouze pro úterní večer, panovala od začátku konání slavnostního křtu poměrně komorní atmosféra. Hosté obou interpretů brzy po osmnácté hodině začali plnit jeho ne příliš velké prostory a dobře se bavili. Kdo by mezi nimi čekal jejich vrstevníky a jiné influencery, byl by však na omylu. Velké množství novinářů a fotografů, doplnily starší celebrity, a to i o několik generací. Byli mezi nimi herec Jiří Krampol, návrhář Osmany Laffita a rapper Raego. Mimo ně slavnostní křest navštívili především blízcí přátelé a rodina obou interpretů.

Jiří Krampol a křest svetru

Po přehrání videoklipu následoval jeho samotný slavnostní křest.

„Všechno to začalo na křtu, ne na tomto, ale na tom před třemi měsíci, tedy videoklipu Natálie k písni Pouč se, Honey,“ popisuje Patrik Jareš, známý na sociálních sítích jako PJay, který je také šéfem produkční společnosti BLCK production, která měla novou skladbu na starosti. Tehdy prý vznikl nápad na vytvoření nového vánočního singlu. „Tak jsem vzal celý můj úžasný produkční tým, zeptal jsem se našeho partnera obchodu Zoot, jestli nám s tím pomůžou. Oni souhlasili a tak i díky nim tenhle super klip mohl vzniknout,“ dodává Jareš.

Protože jde o videoklip, ke kterému není žádná fyzická kopie, dlouho prý přemýšleli, jak ho pokřtí. „Nevěděli jsme, jestli udělat nějaké cédéčko, dárek, nebo něco, pak nás ale napadl vánoční svetr,“ směje se Jareš. Po mnoha slovech díků Kajumi, Grossová a celý realizační tým pokřtili svetr, který dostali od obchodu Zoot, lahví sektu.

Kajumi redakci antiyoutuber.cz poskytl rozhovor, ve kterém prozradili mimo jiné i hudební plány do budoucna. „Ještě je sice brzo na nějaké další plánování, ale taková běžná četnost písniček je tak jedna, maximálně dvě do roka, takže uvidíme,“ popisuje a zároveň vyjadřuje radost nad pozitivními ohlasy, které od fanoušků získávají.

„My jsme se vlastně s Natálkou poznali minulou zimu v Dubaji, když jsme tam byli oba v podstatě na dovolené. Měli jsme nějaké společné známé a hned jsme si padli do oka. Vlastně i díky tomu tady vedle sebe stojíme,“ dodal Kajumi. Je prý rád, že mezi sebou nikdy neměli žádný spor a jejich vztah je harmonický. Jestli je přátelský nebo romantický však neprozradil.

Nápad na vznik nové písně nepřišel však od ani jednoho z interpretů, stojí za ním Kajumiho manažerka Veronika Tázlerová. Myslela si, že by dvojice spolu mohla vytvořit nějakou skladbu a vzhledem k načasování bylo všem jasné, že by měli začít pracovat na písničce s vánoční tématikou. Výsledek tak fanoušci mohou zhlédnout ve finální podobě od neděle na YouTube.

Témata: Adam Kajumi