Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Adam Kajumi | foto: Instagram

Adam Kajumi vysvětloval sledujícím inflaci pomocí pizzy. Následně přirovnal svou ex k rybě

Adam Kajumi překvapil na TikToku. Svým sledujícím se rozhodl vysvětlit inflaci pomocí ceny pizzy. Po tom, co sledující začali věřit, že by mohl začít natáčet alespoň trochu vzdělávací videa, se postavil k pultu s mořskými plody. Prý tam cítil jeho bývalou přítelkyni.
  19:00

Adam Kajumi je jedno z nejskloňovanějších jmen českých sociálních sítí a vzbudil svým chováním nejednu debatu. Svou tvorbou cílí především na mladší publikum a teď se zdálo, že ho svým obsahem chce vedle pobavení i vzdělávat. Pravděpodobně se to však jenom zdálo.

Rostoucí inflace je téma, které se skloňuje nejen v českých médiích už delší dobu. Trápí zároveň pravděpodobně každého, včetně Kajumiho. Asi proto se rozhodl svým mladším sledujícím vysvětlit, co inflace vlastně je. Na TikTok přidal nové video, ve kterém vysvětluje růst všeobecné cenové hladiny na ceně pizzy. Jeden rok si za sto korun koupí celou pizzu, o několik později si k ní bude moct pouze přičichnout.

Co se podle tebe nejvíc zdražilo?

13. června 2023 v 18:57, příspěvek archivován: 15. června 2023 v 14:40

Ač video pojal velmi laicky a s humorem, mnozí jeho snahu vyzdvihují. „Adam to konečně dokázal, je vtipný a také reaguje na aktuální téma,“ píše jeden ze sledujících. Na svůj komentář získal mnoho souhlasných reakcí. Někteří sledující doufají, že se v budoucnu vydá právě tímto směrem.

Dá se však předpokládat, že tomu tak nebude. Ve stejný den totiž přidal video, ve kterých stojí u pultu s mořskými plody. „Ty jo, tady to voní jako moje ex,“ říká a následně se otočí kamera na pult a ukazuje celý mořský sortiment, který obchod nabízí.

„Tohle by asi mělo zůstat jen mezi vámi,“ píše jeden z komentujících a celé video odsuzuje. Prý za to jeho bývalá přítelkyně opravdu nemůže. „To je jenom otázka hygieny,“ oponuje mu další komentující.

@adamkajumi

Označ holku, co takhle voní 🐟

♬ original sound - Adam Kajumi 🇨🇿

Jiní však upozorňují, že některé jeho bývalé přítelkyně jsou veřejně známé osobnosti. „Hm, která z nich to asi byla,“ spekuluje jeden z nich. „Ať je to kterákoli, snad má smysl pro humor, takové video by mě opravdu naštvalo,“ odpovídá jedna z fanynek v komentářích. Většina sledujících je však na Kajumiho kontroverzní obsah už zvyklá a nic podobného je nepřekvapí.

Témata: Adam Kajumi