Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Adam Mach je v Jižní Koreji. Je tam ale i tajfun a influencer to celé natáčí

Influencer Adam Mach cestuje po celém světě, což sdílí i na sociální sítě. Lidem radí, jak sehnat výhodné letenky a ukazuje cesty prvními třídami. Teď je v Jižní Koreji a jeho obsah je trochu jiný, než obvykle. Sdílí, jak místo zasáhl tajfun a jak se v takovém počasí cestuje.
  16:00

Influencer Jakub Mach cestuje po celém světě. Momentálně je v Jižní Koreji na ostrově Čedžu. To by byla krásná dovolená, ovšem pro Macha to má jednu komplikaci. Na místě řádí tajfun. „Jakoby, není to úplně fresh,“ vyjádřil se Mach k přírodnímu jevu. I přes nepříznivé počasí, které předcházelo tajfunu, po ostrově cestoval. Je podle něj asijskou Havají.

Ve videích je celý zmoklý, potýká se s větrem a padají na něj kroupy. Přesto si prý cestování užívá. Z ostrova ale jen tak neodletí. Na Instagram napsal, že během nepříznivého počasí samozřejmě zůstal na hotelovém pokoji a je v pořádku.

Super tajfun pojmenovaný Hinnamnor jako první zasáhl Tchaj-wan, poté se přesunul nad Jižní Koreu a Japonsko. Místní úřady vyhlásily nejvyšší stupeň pohotovosti. V Jižní Koreji tropický cyklón jako první zasáhl právě ostrov Čedžu. Ve všech těchto oblastech byly zrušeno stovky letů, a to včetně toho mezi městem Kimpcho a ostrovem Čedžu, což je nejvytíženější linkou na světě. Ročně na této trase probíhá téměř osmdesát tisíc letů. Podle předpovědi se mělo jednat o tajfun, který v této oblasti ještě nikdy nezažili.

Mach je dobrým tipem ke sledování, pokud rádi cestujete. O svých cestách nenatáčí jen vlogy, ale také radí svým fanouškům, kde kupovat levné letenky, jakou létat aerolinkou a ve kterém hotelu se ubytovat, aby to odpovídalo vašemu budgetu. Také ve svých stories přináší tipy na hezké destinace. Koho pak zajímají letadla, má ještě svůj druhý instagramový profil, kde se věnuje právě jim.

Témata: Adam Mach