Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Streamer Adin Ross vs rapper 21 Savage a Playboi Carti | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Okradli populárního streamera slavní rappeři? Celkově měl přijít o téměř dva a čtvrt milionu dolarů

Známý americký streamer Adin Ross to v posledních dnech nemá lehké. Velice si přál spolupracovat se slavnými rappery, za účast jednoho z nich na společném streamu byl ochotný královsky zaplatit. Pravděpodobně ale netušil, že se ho dokonce pokusí okrást. Jeden podváděl v kartách a druhý za dva miliony dolarů na streamu vydržel jen šest minut.
  13:35

Tvorba populárních streamerů převážně z USA se od těch od nás velice liší. Ti nejslavnější streameři se zaměřují převážně na zábavný obsah, kdy si na svá živá vysílání zvou různé známé osobnosti často hlavně z hudební sféry. Není tak u nich výjimkou, že se na jejich streamech objeví například Nicki Minaj, Lil Yachty, Adele, Blueface, či Lil Baby. Jednomu streamerovi z USA se však nyní tato kolaborace se známými umělci vymstila. Adin Ross streamující na platformě Kick si nejdříve pozval rappera 21 Savage a poté Playboi Cartiho. Oba se ho měli pokusit okrást o dva a čtvrt milionu dolarů, což je v přepočtu více jak dvaapadesát milionů korun.

Hazard je na streamech veliké terno. Převážně na online kasíno se soustředí například i jeden český streamer, známý jako Opat04. Zahrát si však o sto tisíce dolarů se slavným rapperem je daleko jiná liga. Právě to udělal Ross na jednom z jeho nedávných streamů s rapperem vystupujícím pod jménem 21 Savage. Snad nikoho z diváků by nenapadlo, že se Rosse pokusí okrást. V minulosti streamoval například s dalším populárním streamerem Kai Cenatem a k ničemu podobnému nedošlo.

Rozhodli se tedy, že si zahrají karetní hru o peníze. 21 Savage vyhrával jednu hru za druhou a sledujícím na tom něco nesedělo. Na několika záznamech ze streamu jde přesně vidět, jak to dělal. Karty měly být označené. Když se také v jeden moment Ross odvrátil od stolu, na kterém byly vyskládané, člen týmu 21 Savage schovávající se za kamerou rychle ukázal na kartu, kterou si má rapper vybrat. Toho si všimli i diváci a Rosse o tom informovali v chatu. Ten se tak ihned rozhodl, že rappera konfrontuje s tím, že jsou karty označené. S vyjeveným výrazem se 21 Savage snažil tvářit, že nemá ponětí, o čem Ross mluví.

Ačkoliv se Ross i přes všechny důkazy snažil zachovat klidnou hlavu a 21 Savage neobviňovat z podvádění, fanoušci měli jasno. Nakonec se dohodli, že sázku zruší a nikdo žádné peníze nedostane. Zbytek streamu však už nebyl pro diváky na pohled moc záživný a příjemný. Oba převážně jen hleděli na obrazovku nebo do kamery a hráli videohry.

Jako kdyby toho nebylo málo, podobná nepříjemná věc a to opět se slavným rapperem se Rossovi stala nyní jen pár dnů na to. Ten si velice přál, aby za ním ihned po udělování cen Grammy na stream přijel umělec vystupující pod přezdívkou Playboi Carti. Nakonec k němu skutečně o dvě hodiny později přijel. Chvilku po jeho příchodu mu Ross dává tašku plnou peněz. „Takový menší dárek ode mě,“ říká a dává rapperovi bankovky, které mají být v hodnotě dvou milionů dolarů.

Následné minuty streamu jsou velice zvláštní. Ross Playboi Cartimu pokládá otázky, které rapper buď ignoruje, nebo na ně reaguje jen pár slovy. Po zhruba šesti minutách Rossovi oznamuje, že odchází, což také udělá. Streamer následně jen sedí před kamerou a vyjeveně hledí na obrazovku. Pro překvapení snad všech sledujících mu po chvilce volá již zmíněný 21 Savage. Chvilku se baví o tom, jak bizarní to je. Následně pravděpodobně s nadsázkou rapper Rosse konfrontuje s tím, že jemu za účast na streamu nezaplatil nic, ale někomu jinému dal dva miliony dolarů za šest minut. „Nedostal ty celé dva miliony,“ reaguje streamer. Tomu však 21 Savage a ani sledující nechtějí věřit. „Kámo, však jsem viděl, že jsi mu dal tašku plnou peněz,“ reaguje rapper. Na to Ross ani nevěděl jak odpovědět a řekl jen, že společně vydělají daleko víc peněz.

Podobných podporujících zpráv a telefonátů dostal Ross nespočet. Následně mu na streamu volal i jeho kolega z konkurenční platformy Twitch Kai Cenat a další rapper Soulja Boy. Jejich slova k Rossovi sledující velice ocenili. Oba mu řekli, jak je to moc mrzí a ať si z toho nic nedělá. Další velice zarážející překvapení pro jeho sledující bylo, když na svém X (dříve Twitter) profilu oznámil, že s Playboi Cartim bude pořádat druhý stream. „Stream brzy. Část druhá, správná věc pro fanoušky. Všechny otázky budou zodpovězeny,“ píše v příspěvku.