Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Chtěli adoptovat dítě od ženy, která je podvedla | foto: instagram.com/dellavlogs

Mladá žena podvedla desítky párů. Nabízela jim k adopci své děti, těhotná však nebyla

Mladý pár, který tvoří na YouTube, se snažil o adopci dítěte. Celý svůj příběh sdíleli ve videích a v jednom z nich požádali sledující, aby jim dali vědět, pokud ví o někom, kdo chce dát dítě k adopci. Nakonec se jim jedna žena sama ozvala. Ukázalo se však, že těhotná vůbec nebyla a podvedla je a stejně tak desítky dalších párů.
  2:00

Na sociálních sítích je mnoho profilů, které se zaměřují na témata rodinného života a potažmo i rodičovství. Jedním z nich je i youtubový kanál Della Vlogs. Manželé Bella a Dallin sdílejí především videa ze svého každodenního života. Nedávno se svým sledujícím svěřili, že se jim nedaří počít dítě. Proto se vydali na cestu umělého oplodnění. Ani tento pokus však nebyl úspěšný a proto se rozhodli pro adopci.

Před měsícem na svůj youtubový kanál přidali video, ve kterém popisují důvody, proč se rozhodli pro adopci a popsali kroky, které už museli na své cestě podniknout. Zároveň však na konec videa přidali výzvu, ve které prosili sledující o kontakt na někoho, kdo se chystá dát dítě k adopci.

Už tehdy je začali sledující upozorňovat, že by neměli hledat rodiče dítěte na sociálních sítích. Mysleli si, že když už začali celý proces adopce přes agenturu a tak, jak je to obvykle, měli by ho i stejným způsobem dokončit. Bella a Dallin podle nich totiž mají mnoho sledujících a nikdy nemůžou vědět, zda je nebude chtít někdo využít nebo něco podobného.

V jednom z následujících videí byli nadšení, že prošli posledním krokem před tím, než jim agentura dá dítě k adopci. Následně se však na nějakou dobu odmlčeli. Fanoušci začali být nervózní, co se s nimi stalo. Mnozí z nich si také mysleli, že by mohli mít moc práce s péčí o nové dítě. To se však nestalo.

Po nějaké době přidali další video, ve kterém se se svými fanoušky podělili o novou radostnou zprávu. Prý se jim na základě výzvy ozvala těhotná žena, která jim chce dát k adopci dvojčata. Sdíleli také konverzaci s ženou a také pohlaví dvojčat. S ženou se partneři také setkali, ona měla těhotenské bříško a také jim ukazovala fotky z ultrazvuku.

Pokaždé byl však problém se sejít s agenturou, která by měla adopci zprostředkovat. Když se měli sejít, vždycky se stalo něco, proč bylo nutné schůzku odložit. Nakonec však žena ke schůzce svolila.

Podvedla i další páry

Několik dní před plánovanou schůzkou však partnerům přišla nečekaná zpráva. Žena totiž prý stejně tak jako jim své dvě dcery slíbila i dalším párům. Všem zároveň tvrdila, že jsou na začátku jejího seznamu všech kandidátů, kteří se o děti ucházejí. Zároveň žena prý všem ukazuje fotky Belly a Dallina s tím, že jsou její přátelé a s celým procesem jí pomáhají.

Následně se ukázalo, že stejná žena chtěla podvést desítky dalších párů, které se snaží adoptovat dítě. Všem párům tvrdila, že je v odlišném týdnu těhotenství než doopravdy je. Nakonec i matka údajně těhotné ženy potvrdila, že její dcera těhotná určitě není. Pár následně také zjistil, že si ženy koupila fotky z ultrazvuku na internetu a stejně tak lékařské zprávy.