Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Agraela napadla fanynka, tahala mu za rukáv, dožadujíc se fotky. | foto: Antiyoutuber.cz

Agraela atakovala fanynka v obchodě. S tím musíš počítat, vzkazují mu fanoušci

S neukázněným nebo neslušným chováním fanoušků se musel potýkat snad každý influencer či celebrita. Tentokrát se svěřil během živého vysílání svým divákům streamer Agraelus, jak ho napadla fanynka během nakupování v obchodním centru.
  17:00

Severočeský streamer Agraelus se na streamu svěřil, že ho v libereckém obchodním domě napadla fanynka. Ta ho, aniž by ho předem vůbec oslovila, měla prudce chytit za mikinu. Agraelus se prý lekl, že je to ostraha centra a chce ho zmlátit. Až následně zjistil, že jde o mladou dívku, která se s ním chtěla vyfotit. S tím jí sice vyhověl, ale celá situace ho rozčarovala.

„Ale kde je nějaká osobní zóna dop*dele, to kdyby na mě takhle za mikinu tahal každej, kdo chce fotku,“ rozčiloval se streamer, že i lidé, co ho někde vyruší od jídla mu dají osobní prostor. Sice sledují každé jeho sousto, ale stojí metr a půl od něj a čekají. Agraelovi diváci však pro jeho rozhořčení příliš pochopení neměli. S takovým chováním má podle nich při jeho slávě počítat. To Agraela rozčílilo ještě víc. „Na lidi se nesahá na veřejnosti bez dovolení, právo na osobní prostor má mít jak Leoš Mareš, tak týpek z fabriky,“ vysvětluje jim. „Něco jiného to je, když jsem na akci, kde jsem placený za to, že na mne lidé šahají a fotí se. Než když jsem ve volném čase v obchoďáku, mimo práci a jakoukoliv akci a někdo na mě šáhne bez dovolení,“ dodal.

Diváci na streamu si z něj začali utahovat. „Influenceři pod 200K followerů na Instagramu nemají právo na osobní prostor,“ psali mu posměšně. V té době mu chybělo několik stovek k dosažení tohoto milníku. Další z jeho fanoušků mu vysvětluje, proč pro něj nikdo nemá pochopení. „Vojto, devadesát procent tvých fanoušků by dalo všechno co má, kdyby na ně sáhla holka, ještě k tomu zadarmo.“. Agraelus souhlasně přikyvoval a dodal, že je to pořád lepší, než když přišel k jeho bytu v Ústí zaklepat „čtyřicetiletej týpek, jestli se s ním může jeho malej Toník vyfotit“.

Není však jediným influencerem, který má problém s neslušnými fanoušky. Ani youtuber a vlogger Tary, který byl v roce 2017 časopisem Forbes označený za 38. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích, se nevyhnul nevhodnému chování ze strany fanoušků. Před časem zveřejnil video, ve kterém ho fanoušci pronásledují až na toaletu. Prý se mu často stává, že na něj mladší fanoušci pořvávají z druhého konce ulice.