Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Aikova nová přítelkyně? | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Chodili spolu a natáčeli na YouTube. Po rozchodu spolu tvoří dál, teď však i s další slečnou

Youtuberská dvojice Aik a Johanka oznámili před skoro půl rokem překvapivý rozchod. Hlavním důvodem bylo to, že Aik se chtěl vrátit do Čech, zatímco Johance se zalíbil život v Austrálii. Rozhodli se však, že v natáčení na společný kanál na YouTube budou nadále pokračovat. Aik se z rozchodu zřejmě rychle oklepal a začal sdílet videa s novou slečnou, přičemž Johanka zůstává sama v zemi klokanů.
  14:00

Cesty slavné youtuberské dvojice Aik a Johanka se rozdělily. Před skoro půl rokem oznámili společný rozchod. Dlouhou dobu spolu žili v Austrálii. Aikovi se však zastesklo po domovině a objevování více zemí, zatímco Johanka chtěla zůstat v Austrálii. Na společný YouTube kanál však nadále sdílí každý svá vlastní videa.

Videa Aika Murczechyho a Johanky Čunkové dosahovala enormní sledovanosti. Celkově mají na YouTube téměř dvě stě milionů zhlédnutí. Mezi jejich nejpopulárnější videa patřili komediální songy, které měly zhlédnutí miliony. Jejich youtuberskou kariéru rozhodně nechtěli ukončit a tak se rozhodli, že budou na YouTube natáčet i po rozchodu.

Nový formát jejich videí se však neshledává s pozitivní zpětnou vazbou. Sledujícím chybí sehrané duo Aika a Johanky vymýšlející různá vtipná videa a scénky. Aik si tuto zpětnou vazbu vzal zřejmě k srdci a začal natáčet videa s novou mladou a krásnou slečnou.

Nejednomu divákovi se může zdát, že se Aik snaží provokovat Johanku tím, že si užívá s novou potencionální přítelkyní. Ve společných videích se vydávají na výlety a podnikají různá dobrodružství. Přespávají přitom spolu na hotelu, kde však ze záběrů jde vidět, že spí ve stejné posteli. Aik se zřejmě z rozchodu rychle oklepal a našel si velice mladě vypadající dívku.

Často v jejich společných videích padají sexuální narážky a dvojsmysly. „Na jaká videa nejraději koukáš?“ ptá se Aik. „To radši nebudu říkat,“ odpovídá slečna. „To je v pohodě, já to pak vypípám,“ reaguje Aik. „Porno,“ bez zaváhání odpovídá slečna. Další komentáře a situace, ve kterých například slečna osahává penis jedné sochy, přímo vybízejí fanoušky k psaní negativních komentářů.

Aik za tyto společná videa dostává velmi silnou čočku. „Aiku, je mi velmi divné to, co děláš. Pokud chceš mluvit o Johance, a chceš ji zpátky, tak je to skvělé. Pokud chceš novou, jinou přítelkyni, taky je to fajn. Ale nedělej to, prosím, všechno dohromady a najednou,“ napsal pod video jeden z diváků. „Být Aikem, tak okamžitě kupuji letenku do Austrálie a snažím se to dát s Johankou do pořádku. Potkat někoho, jako je Johanka, se mu už pravděpodobně nikdy nepodaří a vázat se na ČR kde to stojí úplně za ho*no je nesmysl,“ napsal další.

Sledující se také pouští do nové slečny v sexuálním podtextu. „Super video jen jsem z něho lehce zmatený a mám z toho Rychlý prachy vibe,“ stojí v jednom z komentářů pod videem. „Na první pohled mi slečna strašně přijde jako lehká holka, co chce jen prachy,“ píše další.

Johanka si těchto drsných reakcí na Aikova videa všimla a v jednom videu se k nim vyjádřila. „Překvapuje mě, kolik lidí dává Aikovi docela hustý čočky za to, že točí s jinými lidmi a dělá mi to naschvál. Fakt to takhle vůbec není. S Aikem jsme pořád v kontaktu, přičemž řešíme všechny videa, který půjdou na náš kanál. Rozhodně v tom nejsou žádný špatný emoce,“ obhajuje Johanka Aika v novém vánočním videu.