Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Byl to pěkný výlet. | foto: YouTube.com

Den s psychopatem: Aleš Bejr fanouškům nabízí společný den včetně návštěvy bezdomovců

Aleš Bejr na svém Instagramu zveřejnil příspěvek, ve kterém dává svým fanoušků možnost s ním strávit jeden celý den. Musí si za to však zaplatit. Bejr mimo jiné nabízí třeba i návštěvu u bezdomovců, se kterými natáčí videa či společné cvičení.
  1:00

Známý český youtuber Aleš Bejr, který se nedávno ukázal v Clash of the Stars, dává možnost fanouškům zakoupit si den s ním. Na Instagram vyvěsil Bejr příspěvek, kde popisuje, co všechno s ním ten, kdo si za to zaplatí, může zažít.

Nabízí třeba návštěvu u bezdomovců, se kterými natáčí obsah na sociální sítě. Fanoušek si s Bejrem může ale i zacvičit či bude mít možnost něco zdemolovat. Tou věcí bude zřejmě opět něco, co je z Bejrových videí známé, například nepojízdné auto.

Projekt. který Bejr na sítích označuje jako Den s Bejrem, vymyslel společně s Jakubem Jírou. Dvojice se dobře zná právě z Clash of the Stars, kde se Bejr koncem října utkal v kleci s Filipem Grznárem. Ten nakonec Bejra porazil.

Jírovi není vymýšlení projektů s influencery cizí. Kromě právě zmíněného Clash of the Stars, kde je moderátorem a jedním z promotérů, stojí například i za Táborem s Tiktokery.

„Akci děláme společně s Alešem přes moji agenturu, která zastupuje influencery. Na spolupráci a na tom, že ho budeme zastupovat, jsme se s Alešem domluvili minulý týden. S tím jsme vymysleli i tuto akci,“ vysvětlil pro antiyoutuber.cz Jíra, jak se s Bejrem dal dohromady i mimo Clash of the Stars. Zároveň přiznal, že podobný koncept měl v plánu již delší dobu.

„Bylo to ještě v době, kdy jsem zastupoval Adama Kajumiho. Podobný nápad jsem měl tedy už nějakou dobu, ale dlouho jsem hledal někoho, kdo by byl tak zajímavý a speciální. Myslím si, že nikdo na scéně není tak speciální a zajímavý jako Aleš Bejr,“ dodal Jíra, proč si vybral právě Bejra.

Kolik si za čtyřiadvacet hodin ve své společnosti Bejr řekne, není pevně dané, fanoušci mají možnost se na ceně domluvit. S Jírou jsou prý ochotní pochopit a vzít v potaz mnoho věcí jako velký zájem o akci, ale i nedostatek financí fanouška.

„Je samozřejmé, že za práci a čas, kterou člověk někomu dá, se musí i zaplatit. My se vždycky s lidmi dohadujeme individuálně. Když má někdo obrovský zájem a my vidíme, že si to třeba nemůže dovolit za cenu, za kterou to normálně prodáváme, tak jsme schopní slevit. Proto cenu fixně nemáme,“ dodal Jíra k ceně za den s Bejrem.