Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

Jiří Kajínek se jde poprat do klece. V Red Face se postaví psychopatovi Bejrovi

Red Face oznámili datum konání jejich dalšího galavečera. Odtajnili i hlavní zápas, jehož aktéři zarazili většinu lidí na sítích. Do klece se proti sobě postaví bývalý vězeň Jiří Kajínek a známý youtuber Aleš „Psychopat“ Bejr. Honorář ze zápasu Kajínek nabízí komukoliv, kdo mu pomůže prokázat jeho nevinnu.
  12:27

Red Face má za sebou již třetí galavečer. Ačkoliv bojová organizace schytává na sítích velkou kritiku, nevzdává se a nyní oznámila datum konání dalšího klání. I přesto, že ještě ani neuspořádali tiskovou konferenci, lístky jsou už v prodeji a hlavní zápas večera je již známý. Mysleli jsme si, že nás už nemůže nic překvapit, ale tohle jsme nečekali, svěřují se lidé na sítích. V kleci by se měl utkat youtuber Aleš „Psychopat“ Bejr s bývalým vězněm, odsouzeným za dvojnásobnou nájemnou vraždu, Jiřím Kajínkem. Ten má prý speciální plán, jak naloží s honorářem ze zápasu.

„Dovoluji si vás pozvat na zápas 15. června s Alešem Bejrem. Musím říct, že Aleše všichni znáte jako výtržníka a člověka, který všechny napadá. Takže já s Alešem to tam trošku pořeším,“ říká Kajínek ve videu, které organizace sdílela na svém Instagramu. Podobné avšak daleko bizarnější video natočil i Bejr. Ten ho pojal svým známým osobitým stylem a pravděpodobně ze svého ubytování v Egyptě promluvil k opici. „Samozřejmě zdravíme Jiřího Kajínka, ty můj malý opičáku pistolnický. Prosím tě tady jsem, dívej se na mě,“ říká Bejr na začátku videa opici, která vedle něj sedí na stolku.

Kajínkovu výzvu na zápas prý přijímá. „Co na to říkáš? Jsi stále nervózní, no jo tak není to v lochu. Za chvilku půjdeš do klece, neboj se, neboj se,“ pokračuje Bejr. Proč tedy Kajínek s takovou výzvou přišel? Nejvíce ho zdá se zajímají hlavně peníze, které dostane ze zápasu. Honorář chce darovat někomu, kdo mu pomůže prokázat nevinnu. „Takovýhle kousíček mi zbývá do dokázání mé nevinny. Mám hromadu důkazů, ale ještě tento kousíček potřebuji,“ pokračuje. „Dostanu výplatu, která bude opravdu velice zajímavá a tu já chci věnovat tomu, kdo mi pomůže právě tento kousíček ještě dorazit, aby tam nebylo nic,“ doplňuje, že se snaží o obnovu řízení svého případu.

V květnu tohoto roku mu prý také končí sedmiletá podmínka, a tak právě kvůli tomu se už může jít poprat do klece. Předtím by prý hrozilo, že kdyby Bejrovi nějak vážněji ublížil, tak by tím podle jeho vyjádření mohl zdá se svojí podmínku porušit. Podle Bejra Kajínka nějaký honorář zajímat nemusí. Jediné, o co by se podle něj měl starat, je jeho cesta do nemocnice po střetu s ním v kleci. „Já jsem tvůj lékař a ty jsi můj pacient. Ty jsi chorý. Ty jsi nemocný,“ pokračuje, když mluví na opici, kterou má na obojku.

Reakce lidí na sítích na tento zápas je poněkud smíšená. Většina však zdá se fandí spíše Kajínkovi. „Myslel jsem si, že v téhle organizaci už mě nemůže nic překvapit, ale tohle mě opravdu překvapilo,“ komentuje video organizace jeden z lidí na Instagramu. „Ahoj Kájí, ty taky. Držím pěsti pa,“ komentuje video matka známé influencerky Lady „Ladušky“ Kašparové. Někteří také vyzdvihují Bejra za to, že se nebojí žádné výzvy. „S odsouzeným vrahem bych se i bál do ringu. Ale zase první výhra se hodí,“ píše další.

Organizace odtajnila i pár dalších bojovníků, kteří by se na červnovém galavečeru v Brně měli ukázat. Bývalý partner bizarní influencerky Shopaholic Adel Jan Kulas vyzval na zápas nyní už zřejmě také ex partnera Adel Josefa „Pepu“ Gotovce. Doneslo se k němu prý, že Gotovcev mlátí své partnerky, a tak by ho chtěl zničit v kleci. Když prohraje, tak mu prý věnuje celý svůj honorář ze zápasu. V dalším bizarním videu vyzvali čtyři muži s příjmením Kotlár na zápas známého bojovníka MMA Tadeáše „Mawara“ Růžičku.

Témata: Aleš Bejr