Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Aleš Bejr by se měl utkat s šéfem Clash of the Stars. | foto: Koláž Expresu

Tomáš Linh Le Sy provokuje Bejra. Ten ho rasisticky uráží a chce přejít ke konkurenci

Tomáš Linh Le Sy má už delší dobu spor s Alešem Bejrem. Oba se navzájem provokují na Instagramu a Le Sy dokonce využil Bejrovy nepřítomnosti a převzal vládu nad jeho bezdomovci. Bejr na oplátku nadává Le Symu kvůli vietnamskému původu a chce přejít do Red Face. Tam na něho ale čeká Tomáš Chlup.
  16:58

Spor kontroverzního youtubera Aleše Bejra a promotéra organizace Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho pokračuje. Bejr je totiž momentálně na dovolené v Egyptě čehož Le Sy využil a jmenoval se „Králem Pardubic“.

„On se pan Aleš Bejr pokakal a utekl do Egypta a prý se ani nehodlá vrátit. Ukázal jaká je s*ačka a s*áč, že má strach, což je asi i důvod proč ho nepozval Stejk do podcastu, taky bych tam takového s*áče nechtěl. Každopádně Aleši poslouchej, Pardubice jsou teď moje město, obsazuju to, jsem tady král. Beru si i Olejníka, beru si i všechny tvoje herce, už se nevracej a zůstaň v Egyptě,“ nahrál Le Sy vzkaz Bejrovi na Instagramu. Je jasné, že se snaží Bejrovi dostat co nejvíc pod kůži a přišel se zvláštním nápadem jak toho dosáhnout.

@alesbejr se boji spravedlnosti a utekl do Egypta prozkoumávat korály nebo ja nevím co Co si o tom myslíte? Vrátí se ještě nebo zůstanou Pardubice moje?

25. března 2023 v 14:19, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 16:39

Bejr je totiž známý tím, že se stará o skupinu bezdomovců kterým říká „herci“. Nespočet jeho videí je o tom, že si nasadí maskáčové oblečení a vyrazí do jejich obydlí zkontrolovat místní dění. Občas jim přiveze jídlo, alkohol a cigarety. Této pozice se však s chutí chytil i Le Sy, který se domluvil s Bejrovým kamarádem Alešem Olejníkem a vydali se spolu za bezdomovci na návštěvu. Le Sy přidal video, ve kterém dává jednomu z bezdomovců již zmíněné věci a nazývá se jeho novým tatínkem. Ve videu má také stejné maskáčové oblečení jaké nosí Bejr a také používá stejný styl mluvení, jakým se Bejr prezentuje. Bejrovi se to však ani trochu nelíbilo a zareagoval svým klasickým stylem.

ALEŠI, NEBOJ SE!

@alesbejr @alesolejnik @clashofthestars @liboros

28. března 2023 v 12:21, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 16:38

Bejr totiž už předtím urážel Le Syho kvůli jeho vietnamskému původu. Celé provokování tedy doprovázel různými karikaturami na Instagramu v příbězích, ve kterých byl vyobrazen Le Sy. V jedné z nich byl jako vietnamský voják a k tomu Bejr napsal „Tomáš Ťin Ťong Le Sy u něj doma v obejváku“. „M*dky, počkejte až přiletím z Egypta! Olejník konfident a šikmoočka. Tak aspoň, že jsi něco dal hercům ze své večerky,“ psal Bejr ve zbytku svých příběhů na Instagramu.

Bejr navíc vydal video, které se také objevilo na instagramovém profilu Red Face, ve kterém má pro Le Syho vzkaz. „Je tady takový vzkaz pro Lesíčka, který na mě jede nějaký instagramový příběhy, který si může takzvaně strčit do p*dele. Nás to vůbec nezajímá ty jeho kraviny, že je v Pardubicích a další atrakce. Mě to přijde trošičku Lesíčku, že začínáš dolízat. My se odebereme do jiné asociace. Takže asi tak a už mě víceméně neotravuj, nijak nás to nezajímá. Spíš zásobuj svoji večerku, protože si myslím že kšefty ti moc nejdou,“ říkal Bejr ve videu, ve kterém byla i jeho malá dcera.

AKTUÁLOS 92KG

26. března 2023 v 16:17, příspěvek archivován: 28. března 2023 v 16:40

Bejr chce totiž zápasit v organizaci Red Face a právě tam by chtěl také zfackovat Le Syho. Jenomže ten do konkurenční organizace nikdy nepůjde a proto je jejich střet možný pouze v Clash of the Stars. Bejrovo oznámení však velmi zaujalo jiného zápasníka Tomáše Chlupa. Ten má za sebou jeden neúspěšný zápas v Clash of the Stars a nyní se chystá právě na premiérový turnaj Red Face.

Také Chlup poslal Bejrovi jasný vzkaz. „Nazdar Bejre, tak v Clashi už tě nikdo nechce a slyšel jsem, že chceš do Red Face. Ale kámo, vybírat soupeře si nebudeš, protože já jsem tu byl první a musíš projít přese mě. Ty a já v pekle kámo. Budou lítat granáty,“ oznámil ve videu Chlup. Jak se zdá, Bejr opravdu nemá o zápasy nouzi. Záleží ovšem na domluvě obou organizací, kde zápasy vůbec proběhnou. Organizace totiž nestojí o vzájemné přetahování zápasníků.

Témata: Aleš Bejr