Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Alice Irving | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

OnlyFans tvůrkyně je žalovaná bývalou manželkou jednoho z fanoušků. Šlo o jeho překvapivý dárek

Platforma OnlyFans byla za poslední rok veliké téma. Kromě sdílení obsahu e několik tvůrkyň, a to i českých, zapojilo do několika kauz. V novém roce se nic nemění a je tu něco nového. Hvězda stránky pro dospělé Alice Irving je žalovaná bývalou manželkou jednoho jejího fanouška. Daroval jí totiž auto.
  9:22

Platforma OnlyFans pro sdílení placeného obsahu roste čím díl víc, jak v počtu tvůrců, tak jejich odběratelů. Každý den se objeví nová dívka či chlapec, kteří si touto cestou chtějí lehce a rychle přivydělat. Alice Irving, umělkyně s více jak půl milionem sledujícími na Instagramu, se díky svému podnikání na OnlyFans dostala do problémů. Žaluje jí bývalá manželka jednoho jejího odběratele.

Irving dostala velmi nečekaný dárek od jednoho fanouška, kvůli kterému nemohla věřit vlastním očím. Dříve se nechala slyšet, že potřebovala auto. Na její potřebou tak pohotově zareagoval jeden její zámožný fanoušek a daroval jí luxusní auto značky Tesla. Bohužel pro tvůrkyni nebyla jeho manželka z drahého dárku příliš nadšená a v důsledku toho proti ní podnikla právní kroky.

Těžko se dá pochopit, jak může fanoušek své oblíbené celebritě darovat a doručit něco tak velikého, jako je auto. Nic těžkého na tom však v tomto případě nebylo. Irving se nechala slyšet, že i podle ní to bylo až překvapivě jednoduché. Stačilo pouze zajít do blízké prodejny aut Tesla a dárek si vyzvednout. Pro jistotu si s sebou vzala kamaráda, který se s ní pak domů odvezl v novém voze.

„Upřímně si myslím, že to bylo provedeno jako pomsta jeho ženě. Myslím si, že si řekl něco jako budu si dělat, co chci. Tak jsem si tedy šla pro auto a nemohla jsem tomu uvěřit. Vzala jsem s sebou dokonce kamaráda pro případ, že by se něco stalo,“ řekla Irving k překvapivému dárku.

Situace však nabrala zcela nové otáčky poté, co se o tomto drahém dárku dozvěděla rozvádějící se žena darujícího muže. Jelikož byl pár v procesu rozvodu, řešilo se kdo si nechá jaký majetek. Ona chtěla to auto, které daroval manžel Irving. Rozzlobená a uražená tedy podala žalobu na OnlyFans tvůrkyni.

Šlo však pouze o zbytečně ztracený čas a vyhozené peníze za právníky, jelikož v právu byla jednoznačně Irving. Její právník jí sdělil, že je vše v pořádku, jelikož auto prodala den před tím, než byly podepsány rozvodové papíry. Což pro ní znamená, že vydělaných pětaosmdesát tisíc dolarů z prodaného auta zůstává v rukou Irving a bývalá manželka jejího fanouška jí může leda tak závidět.