Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Alyssa Jay se svěřila, že jí psal známý fotbalista. | foto: Instagram.com

Fotbalista z anglické ligy psal OnlyFans tvůrkyni. Loudil z ní nahé fotky

OnlyFans tvůrkyně se svěřila s tím, jak jí psala celebrita. Fotbalista z anglické Premier League chtěl zřejmě víc, než co má na platformě. Tvůrkyně tvrdí, že ji doslova nutil k posílání nahých fotek. „Víš ty vůbec kdo já jsem?“ ptal se jí údajně. O koho se jednalo?
  13:15

OnlyFans tvůrkyně sice nemají nejnáročnější práci, ale taky to někdy nemají lehké. A to hlavně kvůli lidem, kteří je často kontaktují. Někteří si zřejmě myslí, že si za slávu a jméno koupí všechno. Když jim však někdo nevyhoví, tak se dostaví uražené ego a velký problém. OnlyFans tvůrkyně Alyssa Jay se svěřila o své zkušenosti s jedním takovým člověkem, konkrétně fotbalistou z anglické Premier League. Ten jí prý měl psát urážlivé zprávy a nutit k zaslání nahých fotek. To, co se stalo po odmítnutí, je dle mnohých sledujících tvůrkyně nechutné.

Některé celebrity si díky jejich slávě zřejmě myslí, že jsou něco víc. To například krásně ukázala česká influencerka Laduška, která ve vyostřené debatě řekla oponentovi, „Máš vůbec ponětí s kým to mluvíš?“. Laduška si zřejmě myslela, že jí její čísla na sociálních sítích dávají nějaké vyšší postavení ve společnosti a je tím pádem více důležitý člověk.

OnlyFans tvůrkyni Jay přišla jednoho dne na Instagramu zpráva od jistého fotbalisty z anglického klubu Everton. Jejich konverzace začala nevinnou reakcí na story tvůrkyně. „Věděla jsem, kdo to je, když mi poslal zprávu na Instagramu. Ale abych byla upřímná, nesleduji fotbal, nejsem velká fotbalová fanynka,“ přiznává se Jay, že fotbalistu znala. Jeho identitu však prozradit nechtěla.

Dále pokračovala výměna pár neškodných zpráv, jako odkud Jay je a s kým žije. Později si vyměnili jejich uživatelská jména na Snapchatu a začali si psát tam. Už v této době to začíná být zajímavé. Fotbalista tak chtěl mít zřejmě jistotu, že jeho zprávy z chatu na platformě rychle zmizí a také uvidí, kdyby si tvůrkyně například pořídila snímek obrazovky jejich konverzace.

Přišlo očekávatelné a fotbalista ihned po přesunutí na Snapchat začal po Jay požadovat nahé fotky. „To jsem odmítla,“ říká Jay. S tím však fotbalista zřejmě nepočítal a ve své snaze o to získat její nahé fotky pokračoval. Potom co ho tedy Jay odmítla, jí přišla zpráva, kterou zřejmě skutečně nečekala. „Víš ty vůbec kdo já jsem?“ ptá se fotbalista tvůrkyně. To však nebylo všechno. Fotbalista pokračoval s vcelku urážející zprávou. „Kdo si myslíš že jsi,“ píše fotbalista.

Nechala se slyšet, že když se jí zeptal, jestli vůbec ví kdo je, tak ji to šokovalo. Zaražená tvůrkyně zřejmě neměla slov. To však fotbalistu nezastavilo v dalších oplzlých a nechutných zprávách. „Pořád říkal, chci tě vidět a pošli mi teď nějaké fotky, teď mi pošli fotky. Do jisté míry mě to otravoval. Bylo to šílené.“ říká tvůrkyně.

Ačkoliv byla pro ni tato interakce nepříjemná, tak se Jay nechala slyšet, že se jí to stává často. „Ach můj bože, tohle se doslova stává tak často. Lidé po mně chtějí fotky a já jim říkám jen „Ne“. Oni mi na to pak odpoví „Proč ne? Dala jsi je přece na OnlyFans,“ říká tvůrkyně. „Oni si za to ale platí. To, že se tím živím, neznamená, že vám na požádání pošlu fotku. Stává se to hodně.“ doplňuje Jay.

Po dalších nepříjemných zprávách si fotbalistu zablokovala a od té doby už od něj neslyšela. Jay se také nechala slyšet, že to není jediný fotbalista, co jí kdy psal. S pár z nich si tedy už prý psala, většinou se k ní však nechovali zrovna nejlépe. Někteří prý byli v pohodě. Zbytek z nich však byl dle jejích slov velice arogantní.