Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Amanda Bynes | foto: tiktok.com/@amandaamandaamanda1986Profimedia.cz

Herečka Amanda Bynes se objevila na TikToku. Propaguje nový podcast, fanoušci jsou zděšení

Herečka z filmů pro dospívající Amanda Bynes se objevila na TikToku. Sice je mnoho fanoušků rádo, že ji po dlouhé době vidí, druhá polovina je zděšená. Bynes totiž vypadá úplně jinak než dřív. Má odbarvené vlasy, modré obočí a tetování na obličeji. Ve tváři také nemá žádnou mimiku.
  16:39

Americká herečka Amanda Bynes ještě před patnácti lety patřila mezi největší hvězdy romantických komedií pro dospívající. Potom ale na více než deset let zmizela. Propadla totiž drogám. Teď však začala být aktivní na sociálních sítích a její dřívější fanoušci jsou zděšení.

Bynes se proslavila především díky filmům Co mám na tobě ráda a Co ta holka chce. Od té doby se těšila velké oblibě u diváků po celém světě. V roce 2010 si zahrála také ve filmu Panna nebo orel, po něm však následoval strmý pád. Propadla totiž drogám a později se sama svěřila, že v té době byla sama, dívala se na televizi a byla na kokainu. Jenom o tři roky později skončila na psychiatrii a na devět let se stala opatrovnicí její matka.

Před pár lety se však zdálo, že je Bynes zpátky na dobré cestě. Relativně nedávno se však údajně rozešla s přítelem a objevily se informace, že se potulovala nahá a zmatená po Los Angeles. Údajně ji také měla odvádět z jejího domu policie v poutech. Podle dostupných informací později sama dobrovolně nastoupila do psychiatrické léčebny.

@amandaamandaamanda1986

thank you guys ♡

♬ original sound - Amanda B.

Od té doby Bynes mlčela a fanouškům se ozvala teprve nedávno. Začala totiž nahrávat nový podcast. Pravděpodobně i kvůli tomu si založila nový profil na TikToku a její fanoušci jsou v šoku. „Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří si poslechli první epizodu mého podcastu, moc jsem si nahrávání užila,“ povídá Bynes na TikToku. Její výraz je však poměrně nepřítomný, její obličej se vůbec nehýbe a zdá se, že se dívá sice směrem do kamery, její pohled je však poměrně zmatený. Láká také na novou epizodu, kterou bude už brzy nahrávat.

Mnohé fanoušky překvapil také její vzhled. Má totiž odbarvené vlasy peroxidem, modré obočí a tetování srdce na obličeji. O tetování mnozí věděli sice už dlouho, celá kombinace jednotlivých prvků jejího vzhledu je však pro mnohé zarážející. „Myslíte, že je Amanda v pořádku? Mám o ní trochu strach,“ píše jedna z uživatelek. Mnozí se shodují, že je jednoduše k nepoznání. Bynes se ke komentářům sice konkrétně nevyjadřovala, nicméně v jednom z videí přiznala, že podstoupila blefaroplastiku kožních záhybů a očního koutku.

Na TikToku se Bynes objevila teprve před čtyřmi dny a přidala jenom tři videa, i přes to získala dohromady téměř 20 milionů zhlédnutí a její profil sleduje přes 220 tisíc uživatelů. Mnozí z nich se shodují, že její vzhled tolik překvapující není vzhledem k pohnuté minulosti. „Jsem rád, že jí vidíme po delší době. Tvůj podcast je skvělý,“ píše jeden z fanoušků.