Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Amouranth | foto: Instagram

OnlyFans hvězda a streamerka Amouranth odtajnila příjmy. Měsíčně bere přes 30 milionů

Sexy streamerka a hvězda OnlyFans Amouranth se svěřila, kolik si ze všech svých platforem vydělá za měsíc. Jedná se o neuvěřitelné částky. Na Twitchi si devětadvacetiletá streamerka údajně vydělá spíše drobné. Hlavní příjmy má pak z OnlyFans. Tam si totiž měsíčně vydělá v přepočtu okolo 33 milionů korun. Dostává i šílené nabídky od fanoušků.
  12:49

Sexy hráčka Kaitlyn Siragusa, známá hlavně jako Amouranth, se v posledních letech pořádně proslavila. V roce 2022 byla dokonce označovaná za nejsledovanější ženskou streamerku na světě. Později se přesunula i na OnlyFans, kde si momentálně vydělá nejvíce peněz. Její výdělky jsou až zarážející. Ze všech jejích příjmů si ročně vydělá něco přes 440 milionů korun. Hlavní pro ní zůstává OnlyFans.

Okolo Amouranth bylo vždy rušno. Hodně probíraná byla minulý rok kvůli kauze s násilnickým manželem. Ten ji totiž měl psychicky i fyzicky týrat. Údajně ji prý okrádal a nutil k tvorbě explicitního obsahu. Amouranth se od něj nakonec však oprostila.

Americký youtuber Jake Lucky se na jednom z jejich společných streamů zeptal Amouranth, kolik si měsíčně vydělává. Ta se o svých příjmech překvapivě a bez vymlouvání otevřeně rozpovídala. Ze streamů na Twitchi si měsíčně vydělá přes dva miliony dvě stě tisíc korun. To už je slušná částka, kterou však Amouranth s porovnáním s dalšími příjmy bere za drobné.

Kolik si vydělává z OnlyFans nemohl uvěřit. Měsíčně je to přes jeden a půl milionu dolarů, což je v přepočtu přes třiatřicet milionů korun. Moderátor streamu se Amouranth zeptal, proč tedy nadále streamuje, když je ten rozdíl tak veliký. „Baví mě to. Twitch je taková moje reklama, za kterou ještě dokonce dostávám zaplaceno,“ vysvětlila Amouranth, proč pořád streamuje na Twitchi. „Sociální sítě dávají často shadow ban za jakýkoliv sexy obsah. Váš obsah je tak poté zničený na každé jiné platformě, kromě Twitche,“ doplňuje.

To však ale není vše, z čeho si vydělává. Nedávno totiž výhodně investovala, když si koupila několik benzínových pump, které nijak neřídí. Jen je vlastní a na účet jí chodí výdělky. Opět se nejedná o malé částky. S porovnáním však s ostatními příjmy, to moc veliká suma není. „Řekla bych, že je to docela v pohodě. Myslím si, že zisk je asi pětaosmdesát tisíc dolarů ročně, přičemž já nemusím dělat nic,“ popisuje Amouranth. Doplnila také, že to je skvělý pasivní příjem, který jí pomáhá snížit daně.

Obsah, který Amouranth tvoří na OnlyFans, se nijak zvlášť neliší od ostatních tvůrkyň. Nechala se ale slyšet, že jí čas od času chodí od fanoušků velice zvláštní nabídky. Mezi ty nejšílenější požadavky, které jí chodí, spadá prý například video, ve kterém by měla botou drtit mužské varlata. Fanoušek chtěl, aby je doslova zmrzačila. Jiný jí žádal o to, aby se nafoukla jako balón, nebo to alespoň předstírala. „Netuším, jak bych to měla udělat. Je to nějaký divný fetish,“ reaguje Amouranth na podivný požadavek.