Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Streamerka Amouanth | foto: Twitter: @AmouranthAntiyoutuber.cz

Slavná sexy streamerka Amouranth dostala ban na Twitchi. Spekuluje se o pomstě

Celosvětově známá sexy streamerka Amouranth má opět trable. Na Twitchi totiž dostala ban. Stalo se tak nedlouho poté, co podepsala smlouvu s konkurenční platformou Kick. Jelikož není známý její prohřešek, spekuluje se o pomstě ze strany Twitche. Mnoho tvůrců z platformy odchází a Twitch je v problémech.
  16:00

Internet otevírá dveře mnoha různorodým kariérám. S příchodem platforem jako je například YouTube se začali rodit první influenceři. Ti se dnes dělí na několik kategorií podle toho, jaký obsah na sítě vytvářejí. Už dlouhé roky jsou velice populární tvůrci, kteří živě vysílají vše možné. Nejznámější platforma Twitch poskytla perfektní útočiště pro tyto streamery. V poslední době však začíná zavádět různá nesmyslná pravidla a zdá se, jak kdyby samotné platformě nezáleželo na jejich hvězdných tvůrcích. Mnozí tak přecházejí na relativně novou platformu Kick, kam se nyní vydává i populární OnlyFans tvůrkyně Amouranth.

Do you like them? @susu_jpg

11. srpna 2022 v 1:39, příspěvek archivován: 20. července 2023 v 14:42

Streamerka se do titulků různých světových webů dostala mnohokrát. Známá se stala například kauza, ve které ji měl její manžel emocionálně týrat a nutit ji do tvorby erotického obsahu. Od toho se však před nedlouhou dobou oprostila a nyní si žije svůj vysněný život. Ráda škádlí nejen své sledující, ale i samotnou platformu na které streamuje. Je tomu pár týdnů, co podepsala smlouvu s konkurenčním Kickem a už řádí. Ačkoliv je Kick známý pro svou benevolentnost, nepovolí vše. Zdá se, že se od původní myšlenky skoro téměř volné platformy oprostil a v pravidlech začal přitvrzovat.

Drzá Amouranth se tak tedy zřejmě rozhodla, že vyzkouší, kam až může zajít a svým fanouškům ukázala, jak umí twerkovat. Zdá se, jak kdyby samotní moderátoři na Kicku nevěděli, co streameři mohou a nemohou dělat. Striktně je například zakázáno sledování pornografie, či její vytváření. Právě jedna bizarní kauza nedávno zatřásla internetem, když se jeden tvůrce přímo na streamu oddával pohlavnímu styku, za což nebyl nějak zvlášť potrestán. Překvapivě ani Amouranth za svůj twerk potrestaná nebyla, přes to, že je taková aktivita na platformě zakázaná.

who would’ve thunk?

18. července 2023 v 19:47, příspěvek archivován: 20. července 2023 v 14:42

Twitch je ve svých pravidlech daleko přísnější, což je také důvod, proč mnoho tvůrců přechází na Kick. Amouranth na Twitchi streamovala dlouhé roky, přičemž se dostala do takové situace, kdy si byla schopná vydělávat přes dva miliony korun měsíčně. Jednou si dokonce vydělala přes tři sta dvacet tisíc korun, když streamovala svůj spánek. Díky těmto astronomickým částkám by si zřejmě mnoho uživatelů řeklo, že není důvod, aby z Twitche odcházela. Co když ale dostala lepší nabídku? Diskutuje se o tom, že měla za přechod na novou platformu dostat až osm set padesát milionů korun.

Ačkoliv podepsala smlouvu s konkurenčním Kickem, na Twitchi nadále streamovala. Momentálně byla však na platformě zablokovaná a nikdo netuší proč. Ačkoliv její účet stále existuje, není aktivní. Platforma pouze uvedla, že je účet dočasně nedostupný z důvodů porušení pokynů Twitche. Zdá se tedy, že ani samotná Amouranth netuší, proč ban dostala. Žádné vyjádření zatím nevydala, přičemž na svých dalších sítích své fanoušky odkazuje na Kick, kde živě vysílá. Uživatelé tak diskutují nad tím, že se zřejmě jedná o konec Amouranth na Twitchi.

Which is your favorite look?

15. července 2023 v 1:40, příspěvek archivován: 20. července 2023 v 14:43

Je to už posedmé, co na Twitchi dostala ban. Amouranth je známá pro své škádlivé chování a nedodržování pravidel. Většinou se jí účet však po chvilce vrátí, což mnohé uživatele pobuřuje. Odsuzují platformu, že některým tvůrcům dává permanentní ban za nesmyslné prohřešky. Dodávají také, že privilegovaným tvůrcům jako je například právě Amouranth vždy dají jen krátký ban, bez jakéhokoliv postihu.