Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Streamerka Amouanth | foto: Twitter: @AmouranthAntiyoutuber.cz

Amouranth na OnlyFans vydělává miliony. K tvorbě obsahu ji má nutit manžel

Amouranth patří mezi nejvlivnější tvůrkyně na OnlyFans a Twitchi. Měsíčně si vydělá miliony dolarů, ale podle jejího posledního streamu ji k tvorbě na sítích nutí manžel, kterého celou dobu skrývala. Má plnou kontrolu nad jejími financemi, vyhrožuje ji a sype na ni jednu nadávku za druhou.
  12:00

Američanka Kaitlyn Michelle Suragusa je na sociálních sítích známá pod přezdívkou Amouranth a patří mezi top tvůrkyně na platformách Twitch, kde se věnuje ASMR obsahu, a OnlyFans, kde sdílí odhalené fotografie. Vystupovala jako nezadaná, ale v posledním streamu se přiznala, že má manžela, který ji psychicky týrá. Nutí jí k tvorbě na sítích a spravuje všechny její finance. Fanoušci streamerky na něj volají policii. Ona sama se prý chce rozvést.

Amouranth 16. října vysílala stream, ve kterém telefonuje s mužem, který je údajně jejím manželem. Svým fanouškům ale celou dobu tvrdila, že je nezadaná. Muž jí údajně vyhrožuje zabitím jejích psů a sebráním všech financí. V SMS zprávách ji zahrnuje nadávkami –nazývá ji „hloupou ku*vou“. To vše ona sama s brekem ukazuje na videu.

Podle slov streamerky ji manžel nutí k vysílání na sítích i proti její vůli. Přemlouval ji k natáčení videí z vířivky a dlouhých streamů, ze kterých získávala nejvíce peněz. V textových zprávách je vidět, jak jí muž hrozí, že její zavazadla vyhodí z balkonu a zruší všechny sociální sítě. Také chce všechny její finance investovat do krypta a ponechat ji pouze jeden milion dolarů.

Suragusa sdělila svým fanouškům, že její partner navštěvuje terapeuta, který jeho chování označil za formu psychického týrání. Streamerka prý žije v přepychovém vězení a nemůže o ničem rozhodovat sama. K tvrzení, že je single, ji měl také donutit manžel, aby měla větší sledovanost. Nezadané ženy mají přitahovat více lidí. „Chceš, abych vem říkala, že jsem nezadaná. Brzy to však bude pravda, ty de*ile,“ sdělila mu do telefonu.

Ke konci streamu se ji ženský hlas ptá, zda si vzala prášky. Vysílání náhle končí. Od té doby na sítích nic nezveřejnila. Mnoho fanoušků celou situaci nahlásilo na policii. Žádné oficiální prohlášení od ní ani jejích blízkých či manžela zatím neexistuje. Někteří lidé dokonce spekulují, že se jedná o přehnaný marketingový tah. Většina se jí ale zastává.

Případ zaznamenalo mnoho celebrit a influencerů. K incidentu se vyjadřují na sítích a Amouranth podporují. „Amouranth je absolutní šampionka za to, že dokázala snášet tolik zneužívání od lidí v online i osobním životě. Její duševní síla je neuvěřitelná,“ napsal youtuber Jaksepticeye. „Pokud nejste na straně Amouranth, měli byste se zamyslet. Je děsivé sledovat, co se ji děje,“ tweetnul youtuber CrankGameplays.

Mladá streamerka v posledních týdnech prožívá těžké časy. Před pár dny se ji hacker naboural do účtu na OnlyFans, odkud se pokusil vybrat 900 tisíc dolarů. Naštěstí ji o tom platforma informovala a Saragusa si posléze lépe zabezpečila svůj účet.