Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Streamerka Amouanth | foto: Twitter: @AmouranthAntiyoutuber.cz

Amouranth je zpátky na streamu. Toxický vztah s manželem řeší policie

Streamerka a nejúspěšnější tvůrkyně OnlyFans na světě, Kaitlyn Siragusa alias Amouranth, natočila první video od chvíle, kdy se přiznala k psychickému týrání ze strany manžela. Celý případ už prý řeší policie. Siragusa je v pořádku a z celé situace se zotavuje.
  13:36

Americká influencerka Kaitlyn Siragusa se proslavila na platformách Twitch se svým ASMR obsahem a na OnlyFans, kde sdílela odhalené fotky. V nedávném streamu se přiznala k toxickému chování ze strany jejího manžela. Od té doby mlčela, ale nyní vydala první video, ve kterém vysvětluje celou situaci. Celý případ je v rukou policie a streamerka se snaží dát psychicky do pořádku.

V nedělí 16. října Amouranth streamovala na Twitchi, kde se svěřila s tím, že ji manžel mimo jiné psychicky týrá. V průběhu streamu s ním volala a on ji vyhrožoval, že ji sebere peníze, vyhodí věci a zárověň jí sprostě nadával. Přiznala také, že ji nutil k tvorbě na sítích, kterou nechtěla dělat. To její fanoušky velmi překvapilo, jelikož nikdo z nich ani nevěděl, že nějakého manžela má.

Stream náhle skončil a nikdo nevěděl, co se stalo. Sirgausa se k tomu nyní konečně vyjádřila. Těsně před nečekaným koncem streamu totiž přijela policie, kterou zavolal někdo z jejích sledujících. Celou situaci s jejím manželem řeší s autoritami a je prý v pořádku.

„Ráda bych s vámi mluvila o tom, co se v posledních dnech dělo. Moc vám všem děkuji za vaši laskavost a podporu, moc to pro mě znamená. Bylo to poprvé, co jsem chování svého manžela nahrála na video a doufám, že si uvědomuje, jaký je k*etén. Jsem v pořádku, momentálně se zotavuji a snažím se dát dohromady,“ sdělila na streamu.

Dodala také, že má opět plný přístup ke všem jejím účtům a financím, které držel její manžel. Ten se momentálně nachází v péči psychologů. Ona zatím hledá právní a emocionální podporu. S mužem se plánuje rozvést.

Nejúspěšnější tvůrkyně na OnlyFans se omluvila, že tajila, že má manžela. Prý to ale nebyl její nápad. Muž to zakázal, protože by to prý poškodilo její image a tím by zruinovala celý její byznys. V celé situaci se dočkala i podpory od haterů. „Hateři běžně říkají, jak jsem hloupá, ale v téhle situaci mi píší, jak doufají, že jsem v pořádku. To je od nich opravdu hezké. Takovou podporu jsem nečekala,“ dodala.