Středa 1. května 2024, Svátek práce

Streamerka Amouanth | foto: Twitter: @AmouranthAntiyoutuber.cz

Amouranth prozradila částku, kterou jí Twitch a OnlyFans vydělávají. Jsou to stovky milionů

Američanka Kaitlyn Michelle Suragusa, známá pod přezdívkou Amouranth, patří mezi nejvlivnější tvůrkyně na Twitchi a OnlyFans. Na první z platforem se pyšní více než šesti miliony odběratel. V prosinci na streamu prozradila, kolik si vydělala za měsíc a půl. Částka je enormní.
  10:55

Děvetadvacetiletá streamerka Amouranth v říjnu spustila poprask na internetu odhalením, že je zadaná a její manžel ji psychicky týrá. Případ však s pomocí fanoušků předala policii a od muže odešla. O peníze ale nouzi nemá. Prozradila fanouškům tučnou částku, na kterou si přijde.

Amouranth kromě streamů na Twitchi také pravidelně postuje své erotické fotky na OnlyFans. A vyplatí se jí to. Na platformě je totiž nejodebíranější tvůrkyní na světě. Za její fotky si měsíčně platí desetitisíce lidí. Influencerka si z financí koupila dokonce řetězec benzínek.

„Každý nový měsíc je pro mě více ziskový, takže je těžké říci, kolik si měsíčně vydělám. Co si ale vzpomínám, tak nejvíce jsem si z platformy vybírala dva miliony dolarů (460 milionů korun). To bylo asi za měsíc a půl,“ svěřila se streamerka v rozhovoru s Jakem Luckym.

Dodala také, že částka je jedním z důvodů, proč stále působí na OnlyFans. Finanční obnos ji inspiruje a připadá si, že jí konečně něco dává smysl. Je ráda zejména za to, že má neomezené možnosti v tom, co s penězi může dokázat. I proto chce na platformě působit tak dlouho, jak bude moct.

Ne vždy však úspěšná streamerka žila ve finanční svobodě. Šestnáctého října vysílala na Twitchi stream, ve kterém telefonovala se svým mužem. Ten jí v hovoru vyhrožoval zabitím psů a odcizením všech jejích financí. Nezapomněl ani na sprosté nadávky.

I díky fanouškům byl celý případ s Amouranth a jejího manžela předán do rukou policie. Influencerka se navíc svěřila, že ji do tvorby na sítích manžel často nutil a chtěl po ní, ať točí obsah, který sama nechtěla. S manželem jsou od sebe a na základě rozhodnutí soudu byl muž donucen k návštěvám psychologa.