Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Andrea Kalousová vydala novou píseň, podle mnohých je určená Kazmovi | foto: Instagram Andrey Kalousové

Odpověděla Kalousová Kazmovi písní? Zpívá o tom, co by bylo kdyby a fanoušci jsou jako u vytržení

Andrea Kalousová, bývalá přítelkyně Kamila „Kazmy“ Bartoška, vydala novou skladbu a posluchači nepochybují o tom, že je určená právě jemu. Někteří stále doufají, že z nich znovu bude pár. Jiní však upozorňují, že Kalousová jen využila načasování a skladbou na film nereaguje.
  12:47

V posledních dnech na sociálních sítích rezonuje především nový film Kamila Bartoška alias Kazmy. Nejen, že lidé řeší, jak rozluštit jeho šifru a vyhrát milion dolarů, mnohé zajímá i vztah Bartošky a Andrey Kalousové, který je ve filmu také stěžejní. Kalousová teď vydala novou skladbu, o které mnozí spekulují, že je reakcí na Kazmův film.

Kalousová o víkendu vydala skladbu s názvem Co by bylo kdyby a posluchači okamžitě začali vytvářet různé teorie. Už název totiž podle mnohých napovídá, že by měla být určená Bartoškovi. Ve skladbě totiž zpívá o tom, že přemýšlí, jestli je tento odchod opravdu ten poslední a zmiňuje, že se jí těžko stojí nohama na zemi. „A tak si říkám, co by bylo kdybysme šli spolu, víš, tam, kde nám nic nechybí,“ zpívá Kalousová. Podle ní se však stala spousta věcí, které už nejde vzít zpátky.

V písni sice Bartoška nezmiňuje, podle posluchačů je však naprosto jasné, že je určená jemu. Velká část českých uživatelů sociálních sítí řeší totiž právě jejich vztah a všichni po zhlédnutí filmu čekali, jak se Kalousová k celé situaci vyjádří. Sice dříve tvrdila, že si neumí představit žádnou situaci, ve které by se k sobě vrátili, někteří fanoušci si myslí opak.

Mám pro vás malé překvapení. Dnes mi vyšla písnička, která se jmenuje Co by bylo kdyby… Jděte si ji poslechnout jako první a dejte mi vědět, jak vás baví. ♥️ #VašeAndy

25. srpna 2023 v 12:04, příspěvek archivován: 28. srpna 2023 v 12:24

Pod videem se začaly množit komentáře, ve kterých uživatelé spekulují, že by dvojice mohla už zase tvořit pár. „Podle mě to úplně zapadá do Kazmovy hry. Chtějí prostě jenom publicitu, určitě jsou zase spolu,“ myslí si jeden z komentujících. Další dodává, že mohli být domluvení celou dobu a že by se u Bartoška ničemu nedivil.

Jiní si však myslí, že Kalousová měla skladbu už dávno připravenou a využila teď, pro ni ideálního, načasování. Komentující totiž upozorňují na to, že by takovou skladbu pravděpodobně nestihla napsat a nahrát tak rychle. Skladba podle nich zní tak, jak zní skladby, které se nahrávají po rozchodu. „Nic bych za tím nehledal. Prostě vytáhla starší písničku ze šuplíku a využila toho, že se o ní mluví, aby měla více zhlédnutí,“ tvrdí jeden z nich.

Redakce Antiyoutuber.cz Kalousovou kontaktovala s dotazem, zda se jedná o souhru náhod nebo reakci na film. Do doby zveřejnění článku však nereagovala.

Ať je to jakkoli, mnoho posluchačů je z nové skladby nadšených a Kalousové přejí především spokojený život ať už s Bartoškem nebo bez něj. Sice by jim společný vztah přáli, uvědomují si, že je nejdůležitější, aby byli oba šťastní. Někteří zároveň čekají, zda Bartošek nějakým způsobem odpoví. Prý by ale měl raději mlčet.