Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Andrew Tate v domácím vězení | foto: instagram.com

Andrew Tate tvrdí, že ho chtěl někdo otrávit. Zřejmě se nudí v domácím vězení a postuje na Twitter

Andrew Tate je stále v domácím vězení a dle některých z toho už začíná blouznit. Denně je schopný zveřejnit klidně až desítky příspěvků na Twitter. V nedávném tweetu se nechal slyšet, že si myslí, že se ho někdo pokusil otrávit. Zveřejňuje historky z dětství a dělá ze sebe pořádného chlapáka.
  12:00

Andrew Tate má za sebou krušné období. Poté, co strávil tři měsíce v rumunském vězení, jeho izolace nekončí. Musí být stále zavřený, avšak tentokrát už doma. Odloučení od jeho přepychového života si na něm zřejmě vybírá svou daň. Dle některých začíná blouznit a domácí vězní mu neprospívá. Na svůj Twitter zveřejňuje denně klidně až desítky příspěvků, ve kterých se svěřuje s poměrně pikantními věcmi. Popisuje, jak se pral ve škole s dětmi, ale také jak se ho nedávno někdo prý pokusil otrávit. Lezou si už s bratrem Tristanem na nervy?

Známá kontroverzní osoba se nedávno se svým bratrem po dlouhých třech měsících dostala z rumunského vězení. Zatčeni byli na základě obvinění z obchodování s lidmi, znásilnění a vytvoření organizované zločinecké skupiny. Ačkoliv byli z vězení propuštění, stále musí zůstat v domácí izolaci, která se nedávno bratrům prodloužila o dalších třicet dní. Z výše zmíněných obvinění jsou totiž stále vyšetřováni.

Co tedy Top G, jak je často označován, ve svém luxusním domácím vězení dělá? Je až nezdravě aktivní na sociálních sítích. Poté, co mu Elon Musk znovu obnovil jeho účet na Twitteru, Tate se po hlavě vrhl do zvěstování svých pravd a příběhů skrz svůj účet. Že Tate rád promlouvá ke svým sledujícím je věc známá. Domácí vězení si na něm však dle některých vybírá svou daň. V jednom příspěvku se totiž nechal slyšet, že byl otráven.

Kdo ho však otrávil? Dle jeho slov se ho snaží zbavit Matrix, ve kterém si myslí, že žijeme. Takové stavy, které prý prožívá, ještě nikdy nezažil. Příznaky otravy přirovnává k alergické reakci, k čemuž se však nechal slyšet, že na nic alergický není. Pro svou nevolnost má tedy dvě možné vysvětlení. Buď ho kousl nějaký jedovatý hmyz a nebo se ho Matrix snaží zbavit. Jelikož prý nepije nic jiného, než balenou vodu a kafe, nechal se slyšet, že mu tedy Matrix zřejmě přidal něco nekalého do pití.

Doposud není žádná potvrzená informace o tom, že by měl být otráven. Sám Tate příspěvky ve kterých o tom píše smazal. „Oteklý obličej. Vysoký krevní tlak. Kůže v ohni. Těžko se dýchá. Nějaká těžká reakce nebo jed. Dnes jsem měl zatím jen kávu a vodu. Vše se objevilo během posledních pěti minut,“ stálo v příspěvku.

Není to jediný tweet, nad kterým se většina jeho sledujících pozastavila. Tate se nechal slyšet s příběhem z jeho dětství, kdy se prý dostal do rvačky s mohutným chlapcem. Když se prý zeptal svého otce, co má dělat, když se dostane do takové svízelné patové situace, otec mu prý řekl, aby bojoval. Zřejmě vystrašený Tate tak otci řekl, že ale nechce zemřít. Ten mu na to odpověděl, aby stejně bojoval. Tate následně pokračuje slovy o tom, jak s otcem často hrál šachy, které mu toho do života dali zřejmě hodně.

Ačkoliv se mezi uživateli v komentářích najdou tací, kteří oceňují jeho odvahu a odolnost, většina si z něj spíše utahuje. Osočují ho z šíření toxicity a maskulinity. „Nebo jsi byl v dětství jen zneužívaný. Je mi tě líto. Možná se jednoho dne odvrátíš od toxické maskulinity,“ píše do komentářů pod Tateův příspěvek jeden uživatel. „Kámo běž na terapii, fakt ji hodně potřebuješ,“ píše další.

Tate má spoustu odpůrců, ale i lidí, kteří ho bezmezně podporují. Mezi těmi co s jeho výroky souhlasí je i překvapivě matka jednoho z nejznámějších youtuberů Británie KSI. V reakci na jeden jeho příspěvek mu vyjádřila svou podporu s dosti nábožensky založenými slovy. „Bez ohledu na to, jak moc se tě nepřítel snaží zničit, Bůh má způsob, jak je odhalit a oni vždy padnou na svůj vlastní meč. Mějte ho vždy ve svém životě a denně k němu volejte, protože modlitba všechno mění,“ reaguje matka KSI na Tateův tweet.

Témata: Andrew Tate