Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Jake Paul | foto: Antiyoutuber.cz

Andrew Tate, Nikocado Avocado či Jake Paul. Podle Redditu by měli zmizet z internetu

Stejně tak jako v Česku trendoval srpen bez Adél, v zahraničí se dějí podobné věci. Na Redditu nabralo obrovskou popularitu téma, kdo z influencerů a internetových osobností by ze sociálních sítích měl zmizet. Nejčastěji se objevovala jména Andrewa Tatea, Jakea Paula nebo Nikocada Avocada.
  11:00

Na populárním fóru na Redditu se rozběhla obrovská diskuze, kam lidé přidávali své komentáře k tomu, kdo by podle nich měl ze sociálních sítí zmizet. Původní otázka, která celou debatu zahájila, má pod sebou jedenáct tisíc komentářů.

Nejvíce lajků získal komentář, ve kterém stojí: „Nikocado Avocado, dostaňte prosím někdo toho chudáka z internetu na terapii.“ Nikocado škodí sobě i svým blízkým a fanouškům. Ničí si zdraví svým přejídáním, z čehož má pak psychické problémy a je agresivní na své okolí. Na internetu také často lže a předstírá různé věci.

Jméno, které se v debatě objevovalo také velmi často, překvapí jen málokoho. „Andrew Tate je příšerný blázen, který svým misogynním učením jeskynního muže ovlivňuje mladé muže a teenagery.“ Andrew Tate je známý tím, že na sociálních sítích ponižuje ženské pohlaví a považuje ho za podřadné. K tomu je velmi homofobní a vůbec se nebojí své názory veřejně sdílet. Degraduje psychické zdraví lidí a vede muže k nadávání ženám.

Mnoho lidí by si ale také přálo, aby ze sociálních sítí zmizel YouTuber, nyní i boxer, Jake Paul. Je odsuzován za své nebezpečné kaskadérské kousky, nepřijatelné sexuální chování a nahrávání nevhodných videí na Youtube. Byl dokonce souzen za porušování domovní svobody a nezákonné shromažďování. Přesto ho na Youtube sleduje více než 20 milionů lidí.

Spousta uživatelů zmiňovala i Ace Family, rodinný YouTube kanál, který snad častěji než videa produkuje kontroverze. Sledujícím se nelíbí zejména to, jak Austin a Catherine McBroom k popularitě a výdělkům využívají děti.

V žaludku ale diskutujícím leží i další lidé, třeba James Charles, Jeffree Star či Shane Dawson.