Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Zápasník Logan Paul | foto: https://www.instagram.com/p/CP1UHSpJAxH/Antiyoutuber.cz

Logan Paul bude bojovat o titul WWE. Schytává nadávky od Andrewa Tatea

Influencer a wrestler Logan Paul nedávno podepsal smlouvu s WWE, což z něj udělalo profesionálního wrestlera. Momentálně dostává šanci poprat se o titul organizace. Jeho soupeřem bude Roman Reigns, kralující šampion. Mimo soutěž se spekulovalo o boji Paula s Andrewem Tatem. Paul zápas odřekl a od bývalého kickboxera schytává kritiku.
  13:00

Není to tak dlouho, co Logan Paul podepsal smlouvu s World Wrestling Entertainment (WWE) a uzavřel spolupráci se značkou Raw Brand, pod kterou zápasí. To z něj udělalo profesionálního wrestlera a otevřela se mu cesta k boji o titul organizace. O ten se popere 5. listopadu v Saudské Arábii s nejdéle kralujícím šampionem organizace Romanem Reignsem. Paul se měl utkat také s Andrewem Tatem. Nabídku mu kvůli jeho banům zrušil a Tate ho kritizuje.

Zápas byl potvrzen na tiskové konferenci organizace v Las Vegas, kterou vedl Paul Levesque, ve wrestlingovém světě známý jako Triple H. Bývalý profesionální wrestler uznal, že byl ohledně zápasu Paula s Reignsem skeptický. Začínajícímu zápasníkovi moc nevěřil, ale viděl ho cvičit a udělal na něj dojem. Triple H tvrdí, že Paul si získal jeho respekt na SummerSlamu, kde předvedl skok frog splash a porazil The Mize.

Reigns s Paulem se do sebe málem pustili již na tiskové konferenci k zápasu. „Jsi ve vodě s tím největším žralokem, který kdy ve WWE žil,“ sdělil Reigns mladému influencerovi. Šampion také zmínil, že Paul si bojovat o titul nezaslouží. Podle jeho slov je v organizaci velmi krátce a měl by se ještě mnoho věcí naučit, než s ním bude bojovat. „V Saudské Arábii ti ukážu, jak skutečně vypadá režim Boha, rozbiji tě,“ řekl směrem k Paulovi.

Starší z bratrů Paulových vzbudil zájem veřejnosti také jeho plánovaným zápasem s Andrewem Tatem. Vyzval ho k zápasu, ale zrušil to poté, co kontroverzní kickboxer obdržel ban na sociálních sítích. Tate, který se bojovému sportu již nějakou dobu nevěnuje, se ke Paulově změně názoru vyjádřil. „Logan Paul je papoušek a klaun, který nemá své vlastní názory. Nemá duši ani morálku,“ nechal se slyšet.

Fanoušci na sítích spekulují, kdo ze zápasníků by vyhrál. „Andrew Tate již roky nebojuje, sice je vyšší, ale to nestačí. Jake Paul je jasný vítěz,“ zní jeden z názorů fanoušků. K boji mezi Tatem a Paulem v dohledné době nedojde a Paul se soustředí na WWE zápas. Bude se konat v saudskoarabském Rijádu a příznivci ho mohou 5. listopadu sledovat online na platformě WWE network.

Témata: Logan Paul