Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Andrew Tate na Instagramu baví okázalým stylem života. | foto: Instagram

Andrew Tate se snaží vstát z mrtvých. Logana Paula obvinil z užívání steroidů a chce zápas

Jméno Andrew Tate internetem rezonovalo několik měsíců zpět. Jenže pak dostal bývalý kickboxer ban na sociálních sítích. I kvůli tomu, jak se vyjadřoval o ženách či mentálním zdraví. Od té doby o něm příliš slyšet není. Teď o sobě však dal vědět. Logan Paul prý užívá steroidy a Tate by ho nejradši zmlátil.
  11:24

Andrew Tate z internetu prakticky zmizel poté, co mu největší sociální sítě včetně Instagramu a Twitteru zablokovaly profily. Někdejší profesionální zápasník, podnikatel a motivátor se však nevzdává a snaží se o sobě dávat stále vědět. Mnohdy k tomu používá jména slavných influencerů, tentokrát si vybral Logana Paula.

Logan Paul býval kdysi pouze youtuberem, nyní je jednou z nejvýraznějších postav scény influencerů, kteří se vydali do světa bojových sportů, v jeho případě boxu. S kým bude zápasit příště ale ještě jasné není. Za sebou už má ale zápasy s Floydem Mayweatherem či s KSIem.

Už delší dobu se do něj opakovaně pouští právě Andrew Tate. Zatímco velká část jeho nařčení byla poměrně bezvýznamná, nyní vytáhl těžší kalibr – tvrdí, že si Logan Paul pomohl k postavě a formě steroidy a vyzval ho, aby podstoupil test na doping.

Poté by se s ním údajně v ringu klidně utkal, protože Paul podle něj není moc zdatný soupeř. Postavu má podle něj sice obstojnou, ale technicky je na tom špatně.

„Jsem úplně čistej, čistej jsem byl celý život. On bere všechno, na co přijde. Jestli zvládne test na doping, tak ho zmlátím,“ řekl Tate.

Jenže to, že by se dvojice vůbec kdy v ringu potkala, není moc pravděpodobné. Logan Paul Tatea několikrát veřejně odsoudil za jeho chování a vyzval další influencery, aby se mu vyhýbali. I kvůli tomu, aby Tate nedostával další prostor pro prezentování svých názorů. Na nařčení z užívání steroidů Logan Paul zatím nijak nereagoval.

Témata: Logan Paul