Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Andrew Tate na Instagramu baví okázalým stylem života. | foto: Instagram

Andrew Tate prý cejchoval své milenky. Teď se z vazby přesunul do nemocnice, prý má rakovinu

Andrew Tate, který byl zatčen v jeho vile se svým bratrem Tristanem, čelí už teď řadě obvinění. Podle nových informací je Tate v nemocnici. V jeho kauze se nově objevují zprávy o znásilněných ženách i o jejich údajném týrání. Tate si měl zmíněné ženy doma nechat označit proti jejich vůli.
  13:13

Kontroverzní celebrita Andrew Tate byl nedávno zatčen. Ze začátku nikdo nevěděl kvůli čemu přesně ho rumunská policie zadržela. Spolu s ním byl také zadržen jeho bratr Tristan. Oba jsou nyní obviněni z obchodování s lidmi a ze znásilnění. Tatea policie dopadla díky lokalizaci jeho polohy v Rumusnku, jen pár hodin po ostré debatě s Gretou Thunberg na Twitteru. Spekuluje se i o tom, že ho prozradily rumunské nápisy na pizze ve videu, které sám zveřejnil a ve kterém Gretu kritizoval.

Zpráva o jejich zatčení obletěla celý svět, stejně jako záběry z jejich zadržení a převozu do vazby. Následně byli oba bratři propuštěni na kauci. Krátce potom však byli oba opět přijati zpět do vazby.

Nové zprávy však odhalují, že Andrew Tate je nyní v nemocnici. Nechal se prý hospitalizovat kvůli podezření na rakovinu plic. Prý chce mít jistotu, že před možným nástupem do vězení je jeho zdravotní stav v pořádku. Mnozí se ale domnívají, že jde pouze o pokus jak se vězení vyhnout. Tate se navíc nechal hospitalizovat pouze dva dny před soudním líčením. „Matrix mě napadl. Představuji myšlenku a tu zničit nemohou,“ napsal Tate na Twitter. Lékařům však stačí provést pouze pár testů, aby posoudili Tateův zdravotní stav. Je tedy jasné, že pokud se prokáže Tateova vina a jeho zdravotní stav bude v pořádku, nevyhne se rozsudku a bude si muset odpykat svůj trest.

Zatímco proti oběma bratrům probíhá vyšetřování, na povrch už pomalu vyplouvají informace, které by mohly být klíčové v obžalobě proti nim. Bratři Tateovi se nikdy nijak netajili záběry, na kterých jsou v obklopení žen. Podle rumunské policie byly některé z těchto dívek znásilněny. Jednou ze šokujících informacích je i to, že si Andrew Tate znásilňované ženy cejchoval. Na jejich těla údajně nechal vyznačit nápis „Vlastněno Tateem.“

Mnohé z žen také psychicky týral a vytvářel s nimi pornografii. Tate díky těmto videím vydělal velké jmění, ale ženám, které se na výrobě videí podílely, prý vůbec nezaplatil. Navíc zmíněné ženy nesměly opustit luxusní vilu, ve které Tate a jeho společníci přebývali a byly neustále hlídány. Detektivové, kteří pracují na případů bratří Tateů, zatím probíhající vyšetřování více nerozvádí, ale už teď je jasné, že se nejspíš oba bratři budou muset obklopit zkušenými právníky, pokud chtějí obstát proti obviněním, které jsou proti nim vzneseny.