Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Andrew Tate stále nezná finální verdikt | foto: instagram.com

Andrew Tate je zpátky na Instagramu. Populární sociální síť mu přitom dala zákaz

Na Instagramu se objevil profil, který mnoho lidí považuje za profil Andrew Tatea. Ten má přitom zákaz Instagram používat. Mnoho lidí si ale myslí, že ho spravuje někdo, kdo má k Tateovi velmi blízko a s Tatem se na chodu instagramového profilu domluvil. Tate se nechal slyšet, že se možná přestěhuje do Irska, protože je prý z jedné čtvrtiny Ir. Lidem se to ale vůbec nelíbí.
  18:00

Kontroverzní influencer Andrew Tate se může v důsledku dlouhodobého soudního procesu pohybovat pouze v Rumunsku. Jeho odkaz ale sahá daleko za hranice zmíněné země, protože Tate si našel příznivce po celém světe. Jeho pole působení je omezené také na sociálních sítích. Tate může používat pouze platformu X, na které je opravdu hodně aktivní. Na Instagramu se ale objevil záhadný profil, který možná na Tateův příkaz spravuje jeden z jeho blízkých přátel.

Instagramový profil se jmenuje Emory Andrew III a objevují se na něm videa a fotky, které jsou vytvořené v bezprostřední blízkosti Tatea. Profil sleduje 115 tisíc lidí a byl přitom vytvořený teprve před měsícem. Soudě podle zvláštních příspěvků se lidé domnívají, že je to skutečně Tateův profil, ke kterému se ovšem nemůže oficiálně přihlásit, protože má zákaz Instagram používat. „Tohle je jeho pravý účet? Jo, je zpět! Konečně se vrátil na Instagram. Návrat krále,“ píšou lidé pod příspěvky na Instagramu. Rozhodně se ale nejedná o profil, který by Tate spravoval sám, protože má zkrátka zákaz Instagram používat, na což také hned několik lidí v komentářích poukázalo. Někteří lidé ale zastávají názor, že Tate chce získat širší pole působení a požádal proto někoho ze svých přátel, aby se za něj na Instagramu vydával. Styl psaní, kterým neznámý člověk příspěvky popisuje, se totiž nápadně podobá stylu, kterým Tate píše na platformě X.

Soutěžte o lístky na Votvírák s Antiyoutuber.cz!

Jestli fandíte pořádné muzice a super zážitkům, jste tu správně. Máme pro vás totiž soutěž o lístky na festival Votvírák! Každý den rozdáme sedmi šťastlivcům po dvou vstupenkách a na konci ještě vylosujeme ze všech soutěžících i výherce VIP vstupů. Soutěž běží jenom tenhle týden, tak se do toho pusťte a vidíme se na Votvíráku.Na otázky můžete odpovídat od 30. května 2024 do 31. května 2024 9:00

HRAJTE ZDE

Na profilu, který mnoho lidí považuje za Tateův, se objevilo také několik videí, která jsou pořízená z bezprostřední blízkosti známého influencera a jeho mladšího bratra Tristana. Kameraman totiž oba bratry natáčel, jak se procházejí parkem poblíž hrající hudby. Oba bratři kameramana zaznamenali, nijak na něj nereagovali a to ani ochranka, která oba bratry doprovázela. Člověk stojící za kamerou s Tateovými ušel několik kroků a byl opravdu blízko nich. Vzhledem k tomu, že na něj ani jeden z bratrů nijak nereagoval a oba ho nechali přijít až do bezprostřední blízkosti, je jasné, že se jednalo o jejich známého. Video se ale objevilo na záhadném profilu, což také podpořilo teorii, že je to skutečně Tate, kdo stojí za chodem instagramového profilu. Na profilu se navíc objevily fotky, které Tate nemá ani na svém oficiálním profilu na platformě X a zároveň jsou pořízené v jeho luxusní vile. Pravděpodobně tedy profil skutečně spravuje člověk, který má k Tateovi opravdu blízko.

V popisku instagramového profilu je také odkaz na stránku Hustler´s university, která nově nese název The Real World. Tate lidem nabízí online kurz, který jim pomůže vydělávat peníze, naučit se mluvit s lidmi, vést obchod a spoustu dalších věcí. A právě na tuto stránku se záhadný profil odkazuje. Tate je ale velmi aktivní také na platformě X, kde nedávno přidal příspěvek, který opět spoustu lidí pobouřil. „Můj dědeček byl z Limericku. Moje matka napůl Angličanka napůl Irka.To znamená, že jsem z jedné čtvrtiny Ir. Až tyhle s*ačky v Rumunsku skončí, možná se přestěhuji do Irska, kde budu financovat a zvyšovat povědomí o všech těchto statečných lidech, kteří brání svůj národ před invazí,“ napsal Tate v jednom svém příspěvku na platformě X.

I když někteří lidé píšou, že je to skvělý nápad, ozvalo se také mnoho lidí, kteří Tateova slova naprosto nechápou. Někteří se ho ptají, o jaké invazi mluví, jiní zase nechtějí, aby svým vlivem jakkoliv narušil životy Irů a podle některých by byl pouze dalším imigrantem s tmavou barvou pleti. Na Tateův příspěvek zareagoval na Instagramu také irský hudebník Garron Noone, který vyjádřil nesympatie k tomu, že by se měl influencer do Irska nastěhovat. Soudě podle komentářů ale nebyl jediný s takovým názorem. „Prosím, ne! Před pár lety jsem se z Rumunska přestěhovala do Irska a nechci se zase stěhovat pryč. Zamkněte doma své dospívající dcery. Můžeš zůstat daleko od Irska, prosím? Nechceme tě tady! Nepotřebujeme tady válku, znásilnění a ani s*áče, který nám bude tvrdit, že naše dětství stálo za h*vno,“ reagují na Tatea lidé na Instagramu. Tate ale zatím neví, jak dopadne vleklý soudní proces v Rumunsku. Navíc ho čeká ještě jeden soudní proces ve Velké Británii. Plánovat proto tolik dopředu je v jeho současné situaci opravdu podivné.

Témata: Andrew Tate