Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Bratři Tateové se ve vazbě velmi změnili | foto: instagram.com

Americká ambasáda se vložila do případu bratrů Tateových. Brzy by mohli na svobodu

Americká ambasáda se zapojila do trestního stíhání kontroverzního influencera Andrew Tatea a jeho bratra Tristana, oba by se díky tomu mohli v blízké době dostat na svobodu, zatím však zůstávají ve vazbě. Jejich fanoušci jim vyjadřují podporu a došlo i na demonstraci proti jejich uvěznění.
  16:26

Nová zpráva o velmi probíraném případu Andrew Tatea a jeho bratra Tristana poukazuje na zásadní změnu v jejich kauze, jejich právnička Tina Glandian zveřejnila video, ve kterém oznamuje, že se o případ začala zajímat americká ambasáda.

To by v případu mohlo hrát velkou roli a znamenat možné osvobození obou bratrů, pro ambasádu je také velmi zásadní to, že ještě stále nejsou odsouzeni, ale v Rumunsku, kde byli oba bratři zadrženi, jsou ve vazbě. Americká vláda nemá pravomoc k tomu, aby v jiných zemích své občany osvobodila z vězení nebo prokázala jejich nevinu před tamním soudem. Pokud by oba byli odsouzeni, nedalo by se s jejich případem nic dělat, rumunský soud ovšem pouze protahuje pobyt bratrů Tateových ve vazbě a tak má americká ambasáda stále možnost do celého případu zasáhnout.

follow backup channel:-@andrewtate.tristantate.backup
@_vaibhavmusic

FREE SUNGLASSES if you spend more than 60$! Get yours now

#freetate#freeandrewtate#freetopg
#andrewtateinspiration #andrewtatemotivation#inspirationalquotes #inspiration #motivationalquotes #motivation#elonmusk#money⁣⁣ #rich#trending#reality#world#truth#andrewtate #hustlers #hustlersuniversity⁣⁣ #andrewtate

29. března 2023 v 11:24, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 14:35

„Jsme vděční, že se nyní o tento případ začala zajímat americká ambasáda. Vím, že jednou z jejich nejvyšších priorit je poskytnout pomoc občanům USA zadrženým v zahraničí jako to udělali pro bezpočet dalších občanů USA, nedávno pro Britney Griner a Taylora Dudleyho. Jsme optimističtí, že s jejich pomocí můžeme konečně dostat bratry Tateovy domů. Tváří v tvář jejich dlouhodobému zadržování musíme pamatovat na to, že bratři Tateové jsou považováni za nevinné a falešná obvinění jim mohou způsobit nenapravitelné škody,“ oznámila právnička Glandian ve svém videu, které koluje po Twitteru.

Ministerstvo zahraničí ovšem varuje, že jejich občané, kteří se vydávají do různých cizích zemí, musí dodržovat tamní zákony, které se samozřejmě mohou lišit od těch amerických. Tate, který je obviněn z obchodu s lidmi a znásilnění, tak v případě prokázání viny zákony v Rumunsku opravdu porušil.

Brotherhood is the key to victory.

@tristan.talismantate

24. února 2023 v 12:35, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 15:00

Navzdory obviněním zůstává Andrew Tate stále velkým oblíbencem u spousty lidí, podle nich jsou totiž oběma bratrům upírána lidská práva a vláda se chce pouze zbavit nevyhovujících lidí, v tomto případě více Andrewa než Tristana. Andrew je známý svým drsným postojem k ženám, ale také učí lidi jak se vymanit z držení vlády, podle něj „utéct z Matrixu“.

Tateovi příznivci mu vyjadřují podporu nejen po celém internetu, ale také v ulicích. V řeckých Aténách proti zadržení Tatea uspořádali lidé demonstraci, při které dav skandoval „Free Top G“. Top G znamená „největší gangster“ a je to přezdívka, kterou si Andrew Tate získal za svou dráhu pochybného multimilionáře. Není to ovšem jediná věc kterou pro něj jeho fanoušci udělali.

#TopG from prison. Follow @true_sigma_ for more. ‌‌‌‎LINK IN BIO TO ESCAPE THE MATRIX ‌‌‎#andrewtate #tristantate #tate #freetopg #freetate #realworld #cobratate #hustleruniversity #dailyquotes #tatetwitter #dates #onlinedating #dailydoseofredpill #onlinedatingfail #matches #datingadvice #redpilltruth #redpill #romania #redpilltraining #hustlersuniversity #dailyredpilldose #tateism #motivation #successmindset #motivationalquotes #moneymindset #inspiration

29. března 2023 v 10:35, příspěvek archivován: 29. března 2023 v 15:26

Andrew Tate je také podporován pomocí písně, kterou nazpívala francouzská zpěvačka Indila. Skladba „Tourner Dans Le Vide“ doprovází většinu jeho videí které kolují internetem, protože je jeho oblíbená. Jeden z jeho fanoušků se proto rozhodl, že nasedne do svého auta a bude jezdit kolem budovy ve které Tateovi drží. Video se stalo virálním na všech sociálních sítích, Tate zatím neměl možnost sdělit, zda tento „hudební protest“ slyšel, je ovšem možné, že se díky práci americké ambasády brzy dostane na svobodu a bude své zážitky z vazby sdělovat opět z pohodlí jeho luxusní vily.

Témata: Andrew Tate