Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Andrew Tate je ve vazbě od konce loňského prosince. | foto: Profimedia.cz

Andrew Tate zůstane další měsíc v domácím vězení. Stále vydělává miliony a uráží ostatní

Kontroverznímu influencerovi Andrew Tateovi bylo oznámeno, že se jeho pobyt v domácím vězení prodlužuje o dalších 30 dní. Jemu je ovšem pobyt doma pohodlný a vrátil se k urážení společnosti. Na Twitteru provokuje Gretu Thunberg a rumunskou policii. I z pohodlí domova však vydělává miliony dolarů.
  16:00

Andrew Tate i nadále zůstává v domácím vězení spolu se svým bratrem Tristanem. Soud jim domácí vězení prodloužil o dalších 30 dní. Tateovi však velmi rychle otrnulo a opět se vrátil k urážení ostatních a nevynechal ani švédskou klimatickou aktivistku Gretu Thunberg. S tou měl totiž krátce před svým zatčením spor a podle některých právě ona napomohla policii k jeho zatčení. Tate se s ní totiž hádal kvůli emisím svých aut a přitom jedl pizzu z rumunské restaurace. Lidé vtipkují, že policie podle obalů od pizzy dokázala Tatea vystopovat.

Tate je ale očividně nad věcí i přes to, že ještě nebyl zproštěn všech obvinění. Od prvního videa, které po návratu do své luxusní vily v Rumunsku vydal, uplynulo už několik týdnů a Tateova videa se od té doby změnila. Zatímco v prvním videu naštvaně přechází bez trika po místnosti tam a zpět, nyní se objevují videa, která se čím dál více začínají podobat videím, na která byli sledující zvyklí před tím, než byl převezen do vazby. Tate například na Twitter, což je v současné době jediná platforma, kde není zablokovaný, přidal video, ve kterém prohlásil, že bude celý den dělat všechno proto, aby co nejvíc uškodil životnímu prostředí. Je jasné, že video bylo cíleně mířeno na Thunberg.

Tate si v něm totiž sebevědomě nakráčel s doutníkem v ruce k několika krabicím od pizzy, posadil se a s naštvaným výrazem začal jíst. Video má 4,7 milionů zhlédnutí a šíří se po všech sociálních sítích. Podobný počet zhlédnutí má i video, kde Tate naráží na rumunskou organizaci DIICOT, která se zabývá vyšetřováním organizovaného zločinu a terorismu. Organizace totiž Tateovi zabavila všechna jeho luxusní auta, včetně jeho milovaného Bugatti Chiron. Tate si proto po návratu domů pořídil deset elektrických koloběžek stejné značky a ve videu poukazoval na to, že je zabavením svých aut naštvaný. „DIICOT, uvidíme se při příštím nájezdu na můj dům. Přiznejte si, že jsem nejrychlejší muž na světě,“ říká Tate ve videu a s úsměvem se projíždí po svém pozemku.

Tate je toho názoru, že byl zatčen kvůli tomu, že řekl mladým mužům, aby cvičili a tvrdě pracovali. Kdyby jim prý řekl, aby si odstranili genitálie a nosili šaty, všichni by ho za to objímali. Tím samozřejmě narážel na transsexuály, které nemá příliš v lásce. Už dříve se Tate ostře pustil do LGBT komunity, která je podle něj naprostý odpad a její zástupci by se měli co nejrychleji probrat. Tate je obecně velmi nespokojený se současným stavem společnosti a podle něj je naše planeta zralá na další zásah asteroidem. Také velmi odsuzuje práci prostitutek, ovšem sám se nikdy netajil tím, že si jich za svůj život zaplatil opravdu hodně.

Ačkoliv byl Tate dlouhou dobu v rumunské věznici a nyní je v domácím vězení, stále vydělává obrovské množství peněz. Založil totiž online kurz Hustler´s university, který zájemce za 50 dolarů naučí vydělávat bez toho, aniž aby museli chodit do běžné práce. Na kurz je přihlášeno zhruba 200 tisíc lidí a to znamená, že Tate si díky tomu vydělá skoro 10 milionů dolarů měsíčně. Součástí kurzů je i program, který má muže naučit přesvědčit ženy k tomu, aby pro ně vytvářely pornografický kontent a oni ho následně mohli prodávat. Program nese název Pimpin' Hoes Degree. To se dá přeložit jako „Titul z pasení k*rev“, což má být humorná narážka na titul Ph.D. Mnozí upozorňují, že je zajímavé, že Tateovi vydělává to, kvůli čemu byl podezřelý a následně zadržený rumunskou policií.

Témata: Andrew Tate