Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Andrew Tate na cestě od soudu. | foto: Profimedia.cz

Bývalá přítelkyně Andrewa Tatea promluvila o jejich vztahu. Při sexu ji údajně málem uškrtil

Proti Andrew Tateovi vystoupila se svým svědectvím další žena, konkrétně jeho bývalá přítelkyně. Mluvila o začátku jejich vztahu, o manipulaci, ale také o násilí, kterého se na ní měl Tate dopouštět.
  15:41

Kolem kontroverzní celebrity je rušno, ač je stále v Rumunsku ve vazbě. Tam je už přes měsíc i s bratrem Tristanem kvůli obvinění z údajného znásilnění a obchodu s lidmi. Několik žen, které měl ve své vile v Rumunsku, mluvily o údajném cejchování, které jim Tate měl provádět. Policie zatím shromažďuje důkazy a právě ty se zatím hromadí v neprospěch někdejšího boxera. Ozvala se totiž Tateova bývalá přítelkyně s tím, že je případně připravená svědčit u soudu.

Pravé jméno bývalé Tateovy partnerky není veřejně známo, rozhodla se i kvůli bezpečnosti vystupovat pod jménem Sofia. Mladá žena uvádí, že se sama necítí jako oběť jeho chování, protože celý vztah jednala z vlastní vůle. Po celou dobu vztahu však prý Tate moc dobře věděl, co dělá. Dokáže ženy velmi dobře manipulovat, a to jak po mentální, tak i po emocionální stránce. To koresponduje s tím, co už řekly další ženy, které se proti Tateovi rozhodly vystoupit.

Některé z nich pak měli oba bratři lákat na vidinu možného partnerského vztahu, nakonec se z toho však měla vždy vyklubat snaha o vytváření obsahu pro dospělé.

To se prý stalo i Tateově bývalé přítelkyni. Ten ji údajně oslovil na Facebooku s tím, je že okouzlující.

„Nějakým způsobem mě lákal, abych uvěřila, že je někým, komu můžu věřit a někdo, kdo si se mnou chce vybudovat vztah,“ řekla Sofia pro BBC. V jejich konverzaci prý neviděla žádné důvody, proč by se měla mít na pozoru, a tak souhlasila s tím, že za Tatem přijede do rumunské Bukurešti. Sofia přiznala, že v tu dobu si procházela obdobím, kdy se v jejím životě nic extra nedělo, proto se rozhodla zkusit trochu dobrodružství.

Jejich vztah postupně sílil a Sofia jezdila za Tatem čím dál častěji. Tate jí prý neustále opakoval, že si přeje, aby se stala jeho přítelkyní. Poté ji začal přemlouvat, aby začala pracovat pro jeho společnost. „Měla bys to udělat. Přišla by sis k velkému jmění, ale nemusíš, pokud nechceš. I tak vydělávám hodně,“ říkal jí údajně tehdy Tate.

Všechna přání a úkoly, které po ní Tate požadoval, argumentoval tím, že má možnost volby a že to má udělat z lásky k němu. Sofia se nakonec nechala jeho slovy ovládnout a začala pro něj vytvářet sexuální obsah. Postupně se jí ale snížil plat a začala si uvědomovat, že to neskončí dobře.

Tate se k ní totiž začal chovat násilně a urážel ji. Sofia vzpomíná, jak jí například přitlačil za krk ke zdi, dal jí facku a hrubě ji urážel. Postupem času se prý proměnil i jejich sexuální život. Tate má mít rád totální dominanci a chce svým partnerkám dát najevo, že kdykoliv může ukončit jejich život. Jednou ji dokonce během sexu údajně škrtil natolik, že ztratila vědomí.

Sofia si myslí, že se v ten moment se Tate zalekl.

Bratři Andrew a Tristan Tate

Sofia se po několika podobných incidentech, kdy jí například Tate nedovolil odejít ven z jeho vily, rozhodla vztah ukončit. Cítila se méněcenná a Tate je podle ní naprosto šílený narcistický člověk bez empatie. Je připravena svědčit u soudu a celá její výpověď už byla probrána s právníky obou Tateových, ti to ovšem popírají.

Zajímavé také je, že dvě z žen, které byly policií označeny za oběti hrubého chování bratří Tateů, popřely, že by s nimi kdy bylo hrubě zacházeno.

Témata: Andrew Tate