Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Angie Mangombe a Josef Kůrka | foto: Instagram

Další kritika Angie kvůli mateřství. Ta se do hejtrů ostře obula na Instagramu

Známá účastnice reality show Like House Angie nedávno porodila a už je v problémech. Uživatelé ji na sítích kritizují za nedostatečnou péči. Influencerka měla totiž nedlouho po porodu odjet na dovolenou a dítě nechat u příbuzných. Ta se nyní do hejtrů ostře obula na Instagramu.
  12:52

Angie Mangombe bude většina znát zřejmě díky její účasti v reality show Like House. Z té si kvůli své výbušné povaze neodnesla zrovna dobré jméno. Zdá se, že jí však v poslední době vše vychází. Nedávno porodila miminko a se svým přítelem Josefem Kůrkou si už zřejmě jejich lehce pošramocený vztah utužila. Vše však zřejmě není tak růžové, jak se na první pohled může zdát. Nedlouho po porodu se totiž měla Mangombe vydat na dovolenou a dítě nechat u příbuzných, za což na sítích schytává obrovskou kritiku. Někteří uživatelé však už s kritikou zachází za hranu a odsuzují i vzhled jejího dítěte. To už Mangombe nevydržela a do hejtrů se ostře obula.

Nejčastější otázka je jaký mám kočárek. Takže tady je. Značka egg a moc za něj Dekuju @lada.kasparova , která nám ho přenechala za super cenu ❤️ Přišlo nám zbytečný kupovat nový, když ho má jen na par let a tenhle je fakt v super stavu. Stálo za to si pro nej v těch kontrakcích zajet

22. července 2023 v 21:52, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 12:16

To, že se konfliktů nebojí, ukázala už v Like Housu. Tam se dostala do vyostřené hádky s její kamarádkou Djany, ve které došlo i dokonce k rasistickým poznámkám. Za směšné většina považovala to, že celý konflikt vyvolala malá drobnost. Influencerky se později usmířily a zdá se, že válečnou sekeru zakopaly. Od té doby se Mangombe objevila například ve Výměně manželek, kde se podle mnohých ukázala v dobrém světle a reputaci si zlepšila. Nedávno tedy porodila krásné miminko a gratulace ze strany sledujících se jen hrnuly.

Vždy se však na sítích objeví někdo, kdo se nebojí ostré a zlé kritiky. Existují tak uživatelé, co dokonce odsuzují vzhled jejího malého syna. Ačkoliv je Mangombe jako influencerka na urážky zvyklá, takové hejty jsou na ni už zřejmě příliš. „Ty lidi vlastně uráží i to, jak vypadá to dítě. To je neuvěřitelný. Já tomu fakt nemůžu uvěřit, že se něco takového děje,“ vyjadřuje své nepochopení Mangombe na Instagram story. Jako mnoho dalších influencerů se svěřila, že nechce ukazovat obličej miminka z důvodu právě takové kritiky.

Jsem ráda, že o svým životě mužem rozhodovat jen my sami.

A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité abychom nezapomínali na náš vztah a to i při tom, že máme dítě. Je to prace a to celoživotní ( pokud tedy chceme aby nám vydrzel dlouho a to chceme!) Rafael bude mít šťastné rodiče a to se rovná šťastné dítě.

Rýpejte si jak chcete. My máme v tom jak má náš život vypadat jasno!

26. července 2023 v 19:42, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 12:15

Ačkoliv v instagramovém videu z porodu miminko rozpixelovala, na úvodní fotce videa jde vidět poměrně dobře. Zdá se, že i přes to existují uživatelé, co jsou schopní odsoudit malé nevinné dítě. „Ty lidi jsou hyeny. Hyeny je ještě ty vole slabé slovo, to je prostě nechutný, odporný, hmyz a havěť. Fakt je mi zle,“ vyjadřuje Mangombe své rozhořčení. „Říkám vám to jednou jedinkrát. Někdo bude mít kecy na moje dítě, na to jak vypadá, nebo cokoliv, tak pište radši anonymně. Jak tam bude váš obličej, vaše jméno a příjmení, hledám vás, nasedám do auta a to mě nechcete potom potkat,“ pokračuje Mangombe.

V rozhořčení se obula i do ostatních matek influencerek, se kterými se zdá nemá zrovna dobré vztahy a zkušenosti. „Když mě nemáte rádi tak mě nesledujte. Já vás tady taky nechci, tady ty nechutný a odporný Instagramový mamky, který jenom ryjí do lidí. Ježíši já jsem naštvaná,“ říká Mangombe. Po této hnusné kritice se tak rozhodla, že své dítě už na sítích ukazovat nebude. Počká prý až do té doby, kdy už bude její syn natolik vyspělý, že si sociální sítě bude chtít založit sám. „To bude utajované dítě, než bude sám chtít a až bude větší, protože tohle je fakt jako hnus,“ doplňuje Mangombe.

Chce to nebrat život zas tak vážně. Vždyť stejně nikdo nevíme na jak dlouho tu budeme. ❤️

28. července 2023 v 19:42, příspěvek archivován: 2. srpna 2023 v 12:15

Pod palbu kritiky se však ohledně svého dítěte nedostala poprvé. Nedlouho po porodu měla totiž s partnerem odjet na dovolenou a svého syna nechat u babičky. Sdělila, že je důležité myslet i na utužování vztahu. Uživatelé ji tak na sítích začali obviňovat ze zanedbané péče. Korunku celé kauze nasadila, když na Instagram zveřejnila fotku ze zoologické zahrady, kde stojí před cedulí nesoucí nápis „Vzorná matka“. „Chce to nebrat život zas tak vážně. Vždyť stejně nikdo nevíme, na jak dlouho tu budeme,“ napsala do popisku fotky. „Ano, vzorná opravdu nejsi a nezlob se na mě, ale tady ukazuješ, jak jsi hloupá,“ píše do komentářů pod fotku jedna uživatelka. „Upřednostnit vztah před novorozencem a odjet si v šestinedělí na wellness může jenom hovado,“ píše další pod jinou fotku.