Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Rozešla se Mangombe s Kůrkou? Její známá tvrdí, že ano. On ji na Instagramu nesleduje, odstranili společné fotky

Už dříve to mezi nimi nebylo zrovna růžové. Influencerka Angeli „Angie“ Mangombe se svým partnerem Josefem Kůrkou kvůli vztahovým problémům účastnila známé reality show Výměna manželek. Nyní se zdá, že to mezi nimi opět skřípe. Na Instagramu odstranili společné fotky a zřejmě kamarádka influencerky na sociálních sítích tvrdí, že se rozešli.
  14:49

Mnoho influencerů na sociálních sítích veřejně mluví o svých vztazích, včetně influencerky Angeli „Angie“ Mangombe a jejího partnera Josefa Kůrky. Ti často rozebírají svůj život a sdílejí své názory na různá témata ve společném podcastu „PENGIE“. Pár záznamů z podcastu je téměř to jediné společné, co nyní zůstalo na jejich instagramových profilech. Lidé na sítích proto začali okamžitě spekulovat, zda jsou stále spolu. Kůrka dokonce Mangombe už ani nesleduje. Samotná influencerka o tom promluvila pro redakci Antiyoutuber.cz.

První debaty o tom, že to mezi nimi není zrovna růžové, vznikly kvůli zrušené svatbě. „Jsem k vám hodně otevřená, a tak si myslím, že vám tohle dlužím a chtěla bych to říct ještě dřív, než se to k vám dostane z médií. Svatba se ruší, nebude. Časem k tomu určitě vydám nějaké prohlášení a popovídáme si o tom, ale teď se musím soustředit na jiné věci v životě,“ sdělila Mangombe nedávno na svých sociálních sítích. Plánovaná svatba, na kterou se bezpochyby moc těšila, nakonec nebude. Důvod jejího zrušení údajně nespočíval ve vztahové krizi, ale v neshodách v rodině.

Mnoho lidí tomu však moc nevěřilo. Mysleli si, že se mezi Kůrkou a Mangombe skutečně něco děje. Tyto debaty nabraly na intenzitě, když si influencerka pořádně promazala své instagramové příspěvky. Odstranila všechny společné fotky s Kůrkou. Jediné příspěvky s ním, které na svém profilu nechala, jsou ty z jejich společného podcastu. „Tak Kůrka s Angie prý pořád spolu, jen zrušili svatbu kvůli rodině, ale smazala všechny fotky s ním,“ píše anonymní člen v jedné diskuzi na Facebooku.

Do komentářů se zapojila i slečna, která se s Mangombe zná. „Nene, rozešli se,“ píše jistá Lenka Wenzi Navrátilová. Že se jedná o zřejmě blízkou kamarádku influencerky, jde poznat z toho, že s ní Mangombe má fotku na Instagramu. Její komentář však v době psaní článku zmizel. Redakce Antiyoutuber.cz se rozhodla Mangombe kontaktovat. Ta řekla, že se k celé věci zatím nechtějí vyjadřovat a až ve správný čas vše vysvětlí. „Ještě na to nejsme připravený a až budeme, tak to určitě dáme ven, ale teď jako sami v tom vlastně plaveme trošku,“ svěřila se redakci.

Zřejmá krize v jejich vztahu lidi na sítích velmi zaskočila. Ačkoliv jsou si vědomi jejich účasti v reality show Výměna manželek, v poslední době se jim zdáli šťastní. „Ještě minulý týden nebo kdy dávali stories a přišli mi v pohodě. Třeba Angie ulítla někde. Nebo Pepa. Kdo ví,“ spekuluje jedna slečna na Facebooku. Již zmíněná kamarádka Mangombe vysvětlila, jak se podle ní situace má. „Inu, nic zajímavého nebo něco extra za tím není. Jako většina párů zjistili, že každý má jiný pohled na svět a chtějí od života něco jiného. Ukončili to v dobrém. Žádné drama,“ napsala.

Ačkoliv jsou oba pro mnoho lidí na sítích kontroverzní, momentálně jim většina přeje spíše urovnání sporů. Mangombe má s Kůrkou malého syna a právě kvůli němu jim lidé vyjadřují podporu. „Malého mi je líto, že nebude mít úplnou rodinu, ale pokud spolu budou vycházet dobře, je to pro něj to nejlepší,“ komentuje jeden z lidí na Facebooku.