Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Angie Mangombe s přítelem Josefem Kůrkou | foto: Koláž Expresu

Angie známá z Like Housu a Clash of the Stars ve Výměně manželek. Zjistila tam, že je těhotná

Angie Mangombe byla se svým přítelem Josefem Kůrkou ve Výměně manželek. Zatímco si Kůrka užíval svůj život v Praze, tak se Angie vydala mezi zvířata. Mangombe se také svěřila, že neumí ručičkové hodiny, Kůrka se zas přiznal, že je alkoholik.
  17:59

Sice nejsou manželé, ale i tak se influencerka Angie Mangombe se se snoubencem Josefem Kůrkou zúčastnili reality show Výměna manželek. Jejich vztah byl v poslední době jak na horské dráze. Rozešli se a následně se k sobě zase vrátili. Čeká je však i zřejmě svatba. Vše však není růžové, a tak se rozhodli zúčastnit se již zmíněné reality show.

Mangombe je známá hlavně díky její účasti v reality show Like House. Tam se však neukázala v tom nejlepším světle, paradoxně se v ní totiž probudila její lehce rasistická stránka. V opilém stavu začala totiž rasisticky urážet další účastnici Djany. Později se objevila i v organizaci amatérských zápasníků Clash of the Stars. Tam se jí povedlo vybojovat výhru nad OnlyFans tvůrkyní Uhlířkou.

Přítel Mangombe Josef Kůrka toho má na kontě už hodně. V roce 2016 se stal mužem a sympaťákem roku. Také se zúčastnil Clash of the Stars, kdy porazil Psycho Michala na KO. Byl i v pořadu MasterChef a nyní bojuje o titul posledního přeživšího v československé reality show Survivor.

Zdá se ale, že se oběma pobyt na televizních obrazovkách víc než líbí. Mangombe se tedy rozhodla, že nyní s přítelem zazáří v reality show Výměna manželek. Zatímco Kůrka zůstal v jejich pražském bytě, Mangombe se vydala na vesnici mezi zvířata. Ačkoliv je to pro ni něco zcela nového, tak zvládala i práci se zvířaty. Rozbrečela se však u toho, když její náhradní manžel zabil prase a poté i husu. „Jdu pryč! Tohle fakt nemusím vidět. Je to takový hnusný,“ plakala Mangombe při porážce prasete.

Jeden den si stěžovala na únavu a lehké bolesti. Udělala si tak těhotenský test, který vyšel pozitivně. „Tak je to potvrzený. No nevím, jak se mám cítit. Potřebovala bych si promluvit s Pepou, abych věděla, jestli je to dobrá zpráva, nebo špatná. Myslím si ale, že bude rád,“ oznamuje Mangombe s fotkou ultrazvuku v ruce oficiálně potvrzené její těhotenství při příchodu od doktora.

Zatímco se Mangombe musela potýkat se zvířaty, Kůrka se snažil co nejvíce náhradní manželce zpříjemnit její pobyt. Ta si totiž vyzkoušela roli spolu moderátorky a dokonce i modelky. Ke konci pobytu jí vzal i do posilovny, ke kadeřnici a na kosmetiku. „Za celou dobu výměny mi to celé zvýšilo sebevědomí. Dříve jsem se nerada fotila a natáčela. Teď už je to mnohem lepší,“ popisuje své pocity z pobytu v Praze náhradní manželka Kůrky Věra. Poslední den se ještě vydali do zverimexu, kde koupil Kůrka Věře ještěrku.

Mangombe se ke konci rozhodla naučit svého náhradního manžela s Instagramem. Vzala ho také do posilovny. Poslední noc se však rozhodla, že chce strávit v hotelu. „Chtěla jsem vyčuchnout. Chtěla jsem být prostě voňavá, až se setkám s Pepou,“ vysvětluje Mangombe, proč se rozhodla strávit poslední noc na hotelu.

Na závěr každého dílu se vždy sejdou oba páry a sdělí si své, jak pozitivní, tak i negativní zážitky z pobytu. Mangombe si řekla, že tuto situaci využije k tomu, aby Kůrkovi oznámila své těhotenství. Když to zjistil, tak neměl slov. Zarazil se a jenom hleděl na fotku ultrazvuku. Nakonec se shodli, že si dítě nechají. Chtějí společně nadále zůstat, milují se a nic prý měnit nechtějí.