Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Herec Angus Cloud. | foto: instagram.com

Uživatelé na sítích diskutují o tom, že se Agnus Cloud předávkoval. Celebrity vyjadřují svoji soustrast

Do hereckého nebe vstoupil další anděl, vyjadřují svojí soustrast celosvětově známé celebrity rodině zemřelého Anguse Clouda. Populární herec byl známý hlavně ze seriálu Euphoria, kde si zahrál roli drogového dealera. Momentálně byl zatím z neznámých důvodů v pouhých pětadvaceti letech nalezen mrtvý v domě své rodiny.
  19:00

Populární a mnohými milovaný herec Angus Cloud byl vlastní matkou nalezen mrtvý v jejich rodinném domě. Tato nešťastná událost se měla stát necelý týden po úmrtí jeho otce. Truchlící rodina oznámila smrt herce s prosbou o zachování jejich soukromí. Příčina Cloudovi smrti zatím není známá, spekuluje se však o možném předávkování.

Cloud měl v poslední době bojovat se sebevražednými myšlenkami, přičemž se sám nezdráhal často promlouvat o svém mentálním zdraví a psychických problémech. Soustrast už rodině vyjádřilo mnoho celosvětově známých celebrit společně s několika dalšími herci z Euphorie.

Fanoušci populárního seriálu od HBO Euphoria truchlí. Instagramové stories zaplnily kondolence rodině zemřelého herce. Velký idol, krásný muž a skvělý herec odešel do nebe, píšou někteří. K jeho úmrtí se vyjádřilo i nemálo celebrit. Do Instagramovém příspěvku, ve kterém známý rapper a výkonný producent seriálu Drake sdílel fotku Clouda připsal jen „Dobrá duše,“. Umělec Finneas a bratr slavné zpěvačky Billie Eilish na svůj Instagram napsal: „Tento muž byl opravdu velice talentovaný a miloval jsem jeho charisma. Veliká ztráta.“

Matka herce v prohlášení sdělila své prosby o zachování soukromí pro jejich rodinu. „S nejtěžším srdcem jsme se dnes museli rozloučit s neuvěřitelným člověkem. Jako umělec, přítel, bratr a syn byl Angus pro nás všechny v mnoha ohledech výjimečný.“ doplňuje. Promluvila také o tom, jak Cloud vždy otevřeně hovořil o duševním zdraví. Chce tak apelovat na ty, kteří si prochází těžkým obdobím, aby se někomu svěřili a promluvili si o svých problémech. „Jeho odchod může být připomínkou pro ostatní, že nejsou sami a neměli by s tím bojovat sami v tichosti,“ říká.

Svoji soustrast vyjádřil i samotný twitterový účet Euphorie. „Jsme neuvěřitelně zarmouceni, když se dozvídáme o odchodu Anguse Clouda. Byl nesmírně talentovaný a byl milovanou součástí rodiny HBO a Euphoria. Vyjadřujeme hlubokou soustrast jeho přátelům a rodině v této těžké době,“ píšou v příspěvku. Náhlá smrt herce vyvolala mnoho emocí i ve fanoušcích seriálu. Mnoho z nich píše, ať HBO zruší natáčení dalších sérií, jelikož bez Clouda to už není ono. „Prosím, zrušte celou show. Bez Fezca už nic nebude jako dřív. Ať jeho duše odpočívá v pokoji,“ píše jeden uživatel pod příspěvek.

Příčina jeho úmrtí je tedy stále neznámá. Matka Clouda se svěřila, že od smrti otce bojoval se silnými sebevražednými myšlenkami. Bylo pro něj těžké se smířit s tím, že jeho otec a nejlepší přítel odešel. „Angus je nyní znovu shledán se svým otcem, který byl jeho nejlepším přítelem,“ říká matka Clouda. To je také zřejmě jediná věc ve které hledá klid.

Uživatelé na sítích tak začínají diskutovat nad tím, co mohlo jeho odchod ze svět způsobit. Někteří mluví o tom, že měl Cloud velikou zálibu v užívání návykových látek. „Týpek byl v jednom kuse sjetý, přičemž mluvil o tom, že je Garfield. Někdo mu měl ty drogy vzít,“ píše na sociální síti X, někdejším Twitteru, jeden uživatel. Uživatelé komentující podobné teorie se v reakcích většinou shledají s obrovskou kritikou ze strany jiných uživatelů. „Hej ty génie, co si myslíš, že se stane, když se duševní nemoc neléčí, nebo když vezmeš drogu narkomanovi? Mluvíš jako policista,“ reaguje na komentář další uživatel. Zdá se že pouze čas ukáže, co stálo za odchodem Clouda.