Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Herec Angus Cloud. | foto: instagram.com

Populární Angus Cloud ze seriálu Euphoria zemřel. Bylo mu pouhých 25 let

V pouhých pětadvaceti letech zemřel americký herec Angus Cloud. Proslavil se v seriálovém dramatu Euforie, kde ztvárnil drogového dealera. Před pár dny populárním herci zemřel otec, což Cloudovi prý způsobilo psychické problémy.
  9:42

Patřil mezi nejvýraznější a nejoblíbenější tváře populárního seriálu Euphoria. Teď v pouhých pětadvaceti letech herec Angus Cloud zemřel. V úterý o tom s odvoláním na prohlášení rodiny informovala agentura Reuters.

„Angus otevřeně hovořil o svém boji s duševním zdravím a doufáme, že jeho smrt může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a neměli by s tím bojovat tiše, bez pomoci někoho jiného,“ píše se v prohlášení rodiny.

what's up kid?

9. února 2022 v 17:17, příspěvek archivován: 1. srpna 2023 v 9:55

Velkým zásahem právě pro hercovo duševní zdraví byla smrt jeho otce, který zemřel jen pár dní před ním. Podle rodiny byl jeho otec pro něj nejlepším přítelem.

Rolí ztvárnil Cloud několik, do povědomí lidí po celém světě se v roce 2019 dostal v ale právě díky seriálu Euphoria z dílny HBO. Cloud hrál Fezca, drogového dealera, jehož postava si vytvoří blízký vztah s hlavní hrdinkou Rue Bennett, kterou ztvárňuje Zendaya. Zatím v poslední sérii z loňského roku Feze po přestřelce zatkne policie.

„Zpráva o úmrtí Anguse Clouda nás nesmírně zarmoutila. Byl mimořádně talentovaný a byl milovanou součástí rodiny Euforie a HBO,“ uvedl na sociální síti X, někdejším Twitteru, oficiální účet Euforie.