Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Anna Šulcová | foto: Instagram Anny Šulcové

Anna Šulcová nazpívala znělku k The Kardashians. Text je podle fanoušků bizarní

Anna Šulcová své sledující minulý týden překvapila novou reklamou na reality show The Kardashians. Nazpívala k ní znělku a také si v ní zahrála. Fanoušci ale její nadšení nesdílejí. Podle nich je text bizarní, video trapné a Šulcová komerční. Ona je však z výsledku nadšená.
  13:11

Anna Šulcová je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších českých influencerek. Na sociálních sítích se pohybuje už mnoho let a fanoušci ji už několikrát za její mnohdy šokující chování kritizovali. Aktuálně ji sledující nejvíce probírají za novou píseň a především reklamu pro streamovací platformu Disney+.

Šulcová se nikdy netajila tím, že ve volném čase ráda zpívá. V minulosti natočila několik videí, ve kterých přezpívala své oblíbené skladby. Teď ale fanouškům vyrazila dech. „Měla jsem tu čest natočit a nazpívat promo k nové kampani k reality show The Kardashians pro Disney+,“ píše na svém Instagramu k propagačnímu videu. „Schválně je to v tomto muzikálovém stylu. Jsem z toho nadšená, protože Kardashianky miluju,“ popisuje dál a informuje, že je další řada oblíbené reality show právě ke zhlédnutí na streamovací platformě.

Video začíná příchodem Šulcové domů, kdy ruší všechny naplánované schůzky, protože má na práci něco mnohem důležitějšího. Následně začíná zpívat a tancovat. „Práce stačí, potřebuju vypnout phouna. Šaty dolů, dám si pyžamo,“ zní v úvodu skladby. Na konci videa si lehá na sedačku, jí zmrzlinu, pouští televizi a začíná sledovat nový díl oblíbené reality show.

Fanoušci jsou však z nové reklamy rozpačití a kritizují především text reklamy. „Nevím, jestli je horší písnička nebo ta scéna,“ komentuje jedna ze sledujících. „Tohle je tak strašně trapný. Kdy se z tebe stal takhle komerční člověk? Člověk by brečel, když vidí, jak ses změnila,“ myslí si další. Mnoho z nich také nerozumí tomu, proč by někdo podobný obsah vůbec sledoval.

Šulcová na několik komentářů reagovala a podle jejích slov ona sama text nenapsala a v propagačním videu figuruje pouze jako zpěvačka a herečka. Koncept videa byl prý plánovaný a je s výsledkem spokojená. Také tvrdí, že je pro ni sledování The Kardashians svým způsobem únikem od reality.

Témata: Anna Šulcová