Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Influencerka Anna Šulcová. | foto: Instagram.com/anasulcova

Anna Šulcová reprezentovala Česko na Eurovizi jako VIP host TikToku

Kromě Dominiky Haškové a její kapely We Are Domi mělo Česko na Eurovizi v italském Turíně i další reprezentaci. Sociální síť TikTok vybrala Annu Šulcovou, aby Česko reprezentovala v rámci sociálních sítí.
  12:13

Šulcová, kterou na TikToku sleduje bezmála 800 tisíc lidí, fanoušky chvíli napínala. Nechala je hlasovat o tom kam na víkend letí. Nakonec odhalila, že jí TikTok pozval jako VIP hosta na finále Eurovize.

V několika krátkých videích fanouškům ukázala jak zákulisí semifinále a finále hudební soutěže, tak samotný Turín, kde se letošní ročník akce konal. Před finálovým večerem pak natočila rozhovor s We Are Domi, kapelou Dominiky Haškové, která v celkovém pořadí skončila na 21. místě.Kromě Dominiky Haškové a její kapely We Are Domi mělo Česko na Eurovizi v italském Turíně i další reprezentaci. Sociální síť TikTok vybrala Annu Šulcovou, aby Česko reprezentovala v rámci sociálních sítí.

„Miluju ty šaty a zážitky, které jsem tento víkend zažila! Mockrát děkuji za možnost reprezentovat Českou republiku v rámci sociálních sítí na Eurovizi 2022! Nikdy na to nezapomenu!” Napsala Šulcová na Instagram. Nutno podotknout, že jde o vydařenou spolupráci - Šulcová dlouhodobě kombinuje vlogy z cest a hudební akce. Na cestě do Turína ji doprovodil další influencer Jakub Gulab, která se spolu se Šulcovou nechvalně proslavil spoluprací s Úřadem vlády.

Témata: Anna Šulcová