Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Anna Šulcová a její přítel, hokejista Vladislav Houška | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Šulcová je nevinná, Houška debil, tvrdí sledující. Ve společném podcastu prý ukázal pravou tvář

Zamotaný milostný život influencerky Anny Šulcové ji dovedl až k hokejistovi Vladislavu Houškovi. Sledující Šulcové přejí vztah, ne však s ním. Podle nich je toxický a arogantní. V jejich novém společném podcastu říká své názory se kterými většina sledujících nesouhlasí. Dle některých to je hlupák.
  8:00

Influencerka Anna Šulcová se nechala slyšet, že až donedávna ještě nebyla ve vztahu. Nějaké rande, či nezávazné flirty si sice zřejmě zažila, plnohodnotný vztah prý nikoliv. Před pár měsíci se však seznámila s hokejistou a tiktokerem Vladislavem Houškou, přičemž to mezi nimi pořádně zajiskřilo. Začali spolu chodit a jejich vztah se dle sítí zdál idylický. Houška se však časem pro většinu sledujících ukázal jako ne zrovna ideální partner. Už v minulosti byl sledujícími obviňován ze špatného chování k jeho partnerce. Nic se zřejmě nezměnilo a Houška pokračuje. V jejich novém společném podcastu řekl Šulcové dosti zarážející věci.

@vladahouska74 Celá epizoda na 🧊herohero TENKEJ LED🧊 Nejvyhrocenějši epizoda zatim, jen z toho důvodu abyste měli info o tom co se může stát a jak na to reagovat. Více se o tom bavime tam nebo na ig ve stories #foryoupage #fypシ #fy #foru ♬ původní zvuk - Vláďa Houška

Houška se podle sledujících a i youtubera Sibiřana snaží zalíbit ostatním ženám. Proč by to však dělal, když je ve vztahu s Šulcovou? Ať už jsou jeho záměry jakékoliv, moc se mu to nedaří. V podcastu se Šulcovou s názvem „Tenkej Led“ se často zaměřují na vztahy. Celé podcasty jsou dostupné pouze pro jejich předplatitele na HeroHero. Krátké úryvky dávají však na své sítě, ze kterých jde jednoduše pochopit koncept celých dílů.

Z již zmíněných úryvků je sledujícím jasné, že by Houška potřeboval seriozně promluvit do duše o tom, jak se chovat k ženám. Většinu jeho názorů považují však spíše za nepochopitelné, než urážející. Jeden z nich je například ten, že dle něj se muž nemůže kamarádit se ženou. S tím také konfrontoval Šulcovou. „Já ti z pozice kluka říkám, že bych s tebou nebyl kamarád. Já mám svoje kluky. Buď mám holku a nebo mám svoje kámoše a s holkou spím,“ nechal se v podcastu slyšet Houška. Za směšné považují uživatelé také to, že to co Houška říká, se snaží prezentovat jako něco, co mají ostatní muži podobně, i když tomu tak není.

@vladahouska74 Jeden z velkých kamenů úrazu epizy 5 na herohero TENKEJ LED #foryoupage #fypシ #fy #foru #foryou ♬ původní zvuk - Vláďa Houška

Za jeden z více kontroverzních výroků označují sledující ten, ve kterém Houška v podcastu přirovnal smrt rodičů k rozbitému telefonu. „Musím říct, že toto co řekl je naprostý a neakceptovatelný nesmysl. Chlapec se totiž neumí vyjadřovat a nemá toho s prominutím moc v hlavě. Problémy se nikdy nemohou a nesmí porovnávat,“ reaguje na Houškovo srovnání jeden uživatel na YouTube.

Ačkoliv i na Šulcovou se za její názory snáší nějaká ta kritika, není jí tolik jako na Houšku. Sledující ji podle komentářů berou jako spíše nevinnou a naivní holku uvízlou ve špatném vztahu s toxickým přítelem. „Představ si, že máš dceru a uvidíš, že se k ní někdo bude chovat tak, jako ty k Aničce,“ reaguje uživatelka na YouTube na zvláštní chování Houšky v jeho videu. Ten se v něm totiž vysmíval brečící Šulcové. Toto video vyvolalo v mnoha sledujících obrovskou nenávist vůči němu. „Mě je tak líto Aničky. Chápu, že je to její první vztah, ale tohle je tak děsně toxic,“ napsala pod video další uživatelka.

Nejvíce si v komentářích pod společnými příspěvky, jak na Instagramu, tak na YouTube uživatelé stále přejí, aby začala Šulcová chodit se streamerem Opatem. Ten jí v minulosti několikrát vyznal lásku, za což mu Šulcová i dokonce poděkovala, přičemž dodala, jak si váží toho, jak se k ní vždy choval. „Já jsem Opatovi hrozně vděčná za to, jak o mně mluvil z toho důvodu, že o mně takhle veřejně ještě nikdo nemluvil. Vždy o mně mluvil hezky,“ říká Šulcová v podcastu, přičemž se jí Houška snaží přerušit.