Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Anthony Loffredo | foto: Instagram

Muž se nechal předělat na černého mimozemšťana. Teď se ho bojí obsloužit i v restauraci

To, že si v dnešní době někdo udělá plastiku prsou, či třeba nosu je normální. Jeden muž se ale rozhodl, že své tělo změní k nepoznání. Chce vypadat jako černý mimozemšťan. Nechal si odstranit uši, některé prsty, proříznout jazyk, má potetované celé tělo a v puse díru.
  15:10

Ne každý je spokojený s tělem do kterého se narodil. Často to tak někteří řeší plastikami částí těla, které si chtějí vylepšit. Někdo má například malá prsa, tak si je nechá plasticky zvětšit. Anthony Loffredo nebyl spokojen celkově s tím, že musí žít v těle člověka. Rozhodl se tak, že se kompletně změní. Na jeho těle se těžko najde část, která nebyla nějakým způsobem upravena, či odstraněna. Stal se z něj černý mimozemšťan.

₩₳₮₵Ⱨ ɎØɄⱤ ₵Ⱨ₳Ɽ₳₵₮ɆⱤ ł₮ ฿Ɇ₵Ø₥Ɇ₴ ɎØɄⱤ ĐɆ₴₮ł₦Ɏ
-
₱ⱤɆ₱₳Ɽ₳₦ĐØ₥Ɇ ₱₳Ɽ₳ ₥ł ₱ⱤØӾł₥₳ ɆVØⱠɄ₵łØ₦
₱ⱤɆ₱₳Ɽł₦₲ ₣ØⱤ ₥Ɏ ₦ɆӾ₮ ɆVØⱠɄ₮łØ₦
-
฿Ⱡ₳₵₭ ₳ⱠłɆ₦ ₱ⱤØJɆ₵₮ ÉVØⱠɄ₮łØ₦ 46%
฿Ⱡ₳₵₭ ₳ⱠłɆ₦ ₱ⱤØJɆ₵₮ Ɽé ÉVØⱠɄ₮łØ₦ 10%
-
Training @c.a.w_official
Film By @beleaf_app
@tbpgym_mad

5. března 2023 v 19:16, příspěvek archivován: 30. března 2023 v 14:18

V dnešní době se čím dál častěji svěřuje někdo s tím, že se narodil do špatného těla. Většinou jde pouze o pohlaví se kterým se neztotožňuje. Tatér z Francie Loffredo se nechal slyšet, že se ve svém původním těle cítil mizerně. Nešlo jen o pohlaví, či části těla, které by mu vadily. Celkově se mu nelíbilo být v těle člověka. „Už když jsem byl malý, tak jsem si pořád pokládal otázky o životě. Ptal jsem se, proč jsme lidi,“ nechal se slyšet Loffredo v rozhovoru pro LADbible TV, že už od dětství se ve svém těle necítil komfortně.

Ve svých sedmadvaceti letech se tak rozhodl, že s tím něco udělá. Začal se svojí kompletní změnou vzhledu. Nechal si potetovat celé tělo černou barvou a různými tvary. Nabrousil si zuby a obarvil si je na fialovo. Některé úpravy na jeho těle mohou být pro většinu veřejnosti nepochopitelné. Nechal si totiž odstranit i pár prstů. Nyní prý uvažuje dokonce o amputaci nohy. „Je to něco opravdu těžkého, protože mám zdravou nohu a amputace je už něco doopravdy velkého,“ komentuje Loffredo, že si uvědomuje, že amputace končetiny už není žádná legrace.

Ačkoliv je ve svém novém těle spokojený, přináší mu v životě různé problémy. Prý ho někdy nechtějí obsloužit ani v restauraci. „Když se chci najíst v restauraci, někdy mi obsluha řekne, že nemůžu jíst na terase,“ říká Loffredo. Ačkoliv si na konstantní pohledy od téměř všech, kteří okolo něj na ulici projdou, zvykl, svěřil se, že se často s někým dostane do sporu. „Každý den je to boj. Každý den najdete nové lidi, kteří vám nerozumí a chtějí vás soudit,“ nechal se slyšet Loffredo, jak je někdy těžké lidem vysvětlil, proč vypadá tak, jak vypadá. „Nemůžeš nikoho soudit, když nevíš, co má v hlavě a proč to dělá. S tím člověkem si musíš promluvit,“ doplnil Loffredo.

Normal
█▓▒­░⡷⠂БLДCҜ ДLIΞИ PЯФJΞCΓ ΞVФLЦΓIФИ 45%
БLДCҜ ДLIΞИ PЯФJΞCΓ ЯΞ ΞVФLЦΓIФИ 6%⠐⢾░▒▓█

6. srpna 2022 v 3:53, příspěvek archivován: 30. března 2023 v 14:19

Nechal se také slyšet, že až na tyto tělesné úpravy je normální muž, jako jakýkoliv jiný.

Už od mala byl prý fascinován mutacemi a transformacemi lidského těla. Je zřejmé, že potkat Loffreda uprostřed noci, by pro mnohé byl vskutku strašidelný zážitek. Ta pravděpodobnost je vcelku velká. Loffredo se svěřil, že si rád často hraje v noci na strašidelnou postavu v temných ulicích. „Miluji dostávat se do kůže děsivé postavy. Často se někde posadím a hraji tu svou roli, zvláště v noci v temných ulicích,“ nechal se slyšet Loffredo.

Svěřil se, že si za rok udělá v průměru až dvě plastické operace. Naplánovaných má už tedy pár zákroků, jako již zmíněnou amputaci nohy, či úpravu penisu. Ten si chce nechat rozpůlit na dvě části, což by znamenalo, že bude mít takové dva menší penisy. Loffredo se svým upraveným tělem rád chlubí na sítích. Své dva nové penisy by ale jen tak na Instagramu ukazovat nemohl a tak se nechal slyšet, že má v plánu si po zákroku založit OnlyFans.

Při pohledu na něj si většina zřejmě může říct, že už snad nemůže existovat část těla, kterou by si ještě nějakým způsobem neupravil. Na Instagramu má však napsáno, že celá transformace jeho těla je zatím pouze v šestačtyřiceti procentech.