Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Šestý galavečer organizace Clash of the Stars byl výživný. Některé zápasy překvapily

Organizace Clash of the Stars má za sebou už šestý galavečer. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o kvalitě celého večera a také o samotných zápasech. Zároveň si také povídají o neuvěřitelném růstu, který organizaci nikdo nemůže upřít.
  10:32

Na šestém galavečeru organizace Clash of the Stars se toho odehrálo opravdu mnoho a mnozí o něm ještě nyní diskutují. Filip Grznár se stal novým šampionem a Aleš Bejr napadl Tomáše Linh Le Syho. Celý večer také bedlivě sledovali autoři podcastu Anticast, kteří se v novém díle podcastu popovídají o svých dojmech z události a také samotných zápasech. Výsledky některých z nich totiž byly opravdu překvapivé.

V novém díle podcastu také jeho autoři promluví o úspěchu organizace, která se dokázala dostat do povědomí statisíců lidí a ačkoliv to mnozí nečekali, v současné době konkuruje bojové organizaci Oktagon. Ve svém počátku přitom organizaci lidé kritizovali.

Lidé byli také velmi zklamaní ze zápasu Dostálová vs Zajícová, který nakonec neměl vítěze. Také o tom si popovídali autoři podcastu Anticast stejně tak, jako o překvapivém knockoutu, kterým zvítězil Patrik Žralok. Youtuber Marek „Datel“ Valášek porazil Jaroslava Kotlára a jejich zápas byl velmi zvláštní. V čem? To se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu podcastu.