Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jak šel čas s Fregamerem. Snažil se zviditelnit na sociálních sítích, nyní je opouští

David „Fregamer“ Pražák se dlouhou dobu snažil prosadit na sociálních sítích. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o způsobu, jakým se o to Pražák pokoušel a také proč se z něj stal velmi kritizovaný člověk. Pražák se navíc po veškeré snaze o proslavení rozhodl odejít ze sociálních sítí.
  19:00

Bývalý přítel kontroverzní influencerky Shopaholic Adel David „Fregamer“ Pražák se po rozchodu rozhodl, že prorazí na sociálních sítích sám. Způsob, jakým se o to Pražák pokoušel, ale hodně lidí odsuzuje. Pražák si totiž svým chováním na internetu znepřátelil nejednoho ze svých fanoušků. Kvůli čemu ho lidé zavrhli? To se dozvíte při poslechu nového dílu podcastu Anticast.

Autoři podcastu si v novém díle popovídají také o Pražákově propagování pochybných sázkových servisů, díky kterým si údajně pořídil nové auto. Kolem něj se totiž objevilo mnoho spekulací a někteří lidé dokonce nevěří, že si ho Pražák koupil sám.

Při poslechu nového dílu podcastu se také dozvíte, jaká je současná Pražákova situace. Dlouho totiž přede všemi skrýval svou novou přítelkyni a po jejím odhalení se rozhodl opustit sociální sítě. Jedná se pouze o další Pražákův trik, díky kterému se chce zviditelnit? Také to se dozvíte při poslechu nového dílu podcastu Anticast.

Témata: David Pražák