Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jací jsou influenceři v reálném světě? Někteří se přetvařují pro sledovanost

Influenceři jsou novodobé celebrity. Natáčení směšných videí na TikTok, bizarní chování a účast v kontroverzních pořadech dnes dělá lidi slavné. Na sítích mají někteří nějakou svojí pózu, která je však často jen přetvářkou. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozeberou, jak se influenceři chovají v reálném světě a jak se toto jejich chování liší od jejich prezentování na sítích.
  6:00

Život na sociálních sítích je odlišný od toho reálného. Uživatelé se na svých profilech často chovají jinak, než na veřejnosti s cílem zalíbit se svým sledujícím. To je případ i mnoha influencerů, kteří se na sítích chovají jinak než v realitě. Autoři podcastu Anticast v novém díle popisují své zkušenosti s influencery a poukážou na ty špatné a na druhou stranu dobré příklady jejich chování.

Mnoho lidí by zřejmě zajímalo, jak se proslavil bizarní influencer Majkl Punk. V novém díle si o něm autoři popovídají a sdělí své zkušenosti s ním. Právě oni jsou ti, díky kterým se dostal Majkl Punk do povědomí veřejnosti. Je známý převážně svým bizarním chováním a vyšinutou povahou. Je takový ale i v realitě? I o tom si autoři popovídají.

Některé by zřejmě zajímalo, jaký je známý zápasník z Clash of the Stars Tadeáš Veselý v realitě. On sám o sobě tvrdí, že se na sítích chová neurvale a zle, ale v realitě je to dle jeho přátel skvělý a milý člověk. Autoři podcastu v novém díle poukážou na nepěknou zkušenost s ním a odtajní, že to tak úplně není pravda.