Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Anticast: Kdo na Clash of the Stars překvapil a co se nepovedlo? S odstupem hodnotíme sedmý galavečer

Organizace Clash of the Stars opět nabídla velmi atraktivní zápasy. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o nejlepších zápasech z celého galavečera a také tom, jak výrazně organizace roste. Zároveň se také pobavili o tom, co se tentokrát příliš nepovedlo a kteří zápasníci naopak překvapili.
  20:00

Sedmý galavečer organizace Clash of the Stars je za námi a opět jsme mohli vidět plno nezapomenutelných momentů. Někteří zápasníci totiž svými výkony překvapili a naprosto se vzepřeli kurzům, které na ně vypsaly sázkové společnosti. Celý večer také pozorně sledovali autoři podcastu Anticast, kteří se s vámi v novém dílu podělí o své pocity z galavečera.

Velmi překvapivá byla výhra outsidera Ladislava Gala, který v napínavém zápasu dokázal porazit Kluka s Kamením. Zápas dvou influencerek Lady Kašparové a Dominiky Elisherové zaujal mnoho lidí včetně autorů tohoto podcastu. Jak oba reagují na výhru Elisherové? To se dozvíte při poslechu tohoto dílu.

Zároveň se také dozvíte, jak autoři podcastu hodnotí zápas Patrika Hüblera a profesionálního zápasníka Václava Mikuláška. Z jejich souboje totiž mnohým tuhla krev v žilách, ale Hüblerovi tekla krev především z četných ran, které mu Mikulášek způsobil. Vybudoval si Hübler tímto zápasem tolik vytoužený respekt?